Figyelem! Erre vigyázz, ha a BKV-hajóval utazol
Jó tanácsok és fotók
Több óra az út a két végállomás között, sokszor késik, és ha sokan vannak rajta, nem férsz fel. Fotók.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A BKV egy zseniális húzással menetrend szerinti járatot indított a Dunán, ami hatalmas siker lett: alig van olyan ember, aki ne lenne kíváncsi, milyen hajóval járni a munkahelyre.

A problémák már az első napokban látszódtak, a zsúfoltság miatt még egy hajót szolgálatba kellett állítani, képeink is ezen a járaton készültek.

A nagy érdeklődés továbbra is fennáll, emiatt előfordulhat, hogy nem férsz fel a járatra, ez esetben meg kell várnod a következőt, ami viszont veszélyes vállalkozás: vasárnap délután például kereken egy órát késett a hajó. A pótjáraton egyébként nincs büfé, ekkora melegben érdemes vizet vinned magaddal, nehogy baj legyen az úton.

Nem árt tudni, hogy a menetidő elég hosszú, a Római-partól a Jászai Mari térig vasárnap délután kereken egy óra volt, ám ez még semmi: a leszálló utasok például azt állították, a Rákóczi híd - Római-part 2,5 órás utazást vett igénybe. Mindettől függetlenül tényleg jó buli a BKV-hajó, ha van türelmed kivárni a késést, és ha van időd arra, hogy több órát utazz, mindenképp érdemes kipróbálnod.

A jegy 400 forint, a tömbjegyet nem fogadják el, a BKV-bérlet viszont jó rá.

Így viseljük a kánikulát

Izzad az ország, így hűti magát a nép. Fotók

Ezt is szeretjük