Berlusconi nyomdokain
Közszereplőink nőügyei
A világ playboya cím most az olasz miniszterelnöké, de a hazai közszereplőket sem kell félteni. A legkínosabb eseteket szedtük össze.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nőügyeiről és szexbotrányairól elhíresült Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök ellen a hétvégén több százezer nő tüntetett Rómában és több mint kétszáz olasz városban. Magyarországon hasonló tüntetésre még nem került sor, olyan viszont már előfordult, hogy politikusok, illetve közszereplők nőügyeitől volt hangos a sajtó.

Meggyes Tamás
Kiss Róbert
Veres János

Meggyes Tamás

Esztergom volt polgármestere a 2010-es országgyűlési választásokon csúfos vereséget szenvedett kihívójától, a független Tétényi Évától. Bukásához sok minden más mellett hozzájárult az is, hogy válófélben lévő felesége, Kui Rózsa 2009-ben kitálalt a sajtónak, azzal vádolva a politikust, hogy többször kezet emelet rá. Egy esetben a rendőrségig is eljutott az ügy, ám vádat nem emeltek Meggyes ellen, mivel a nő visszavonta vallomását. A verésre vonatkozó vádakat a politikus tagadta.

Kiss Róbert

Bár nem a szó szoros értelemben vett politikus, de a magyar közélet folyamatos résztvevője volt Kiss Róbert, a Magyar Nemzeti Gárda egykori kapitánya, akinek szintén a pozíciójába került egy feltehetően titokban felvett csók, amellyel az volt a legnagyobb gond, hogy nem a feleségével ejtett meg. A Youtube-ra felkerült videón Kiss Róbert perceken át szenvedélyesen csókolózik egy ismeretlen, fiatal lánnyal. A videó nyilvánosságra kerülése után Kiss Róbert lemondott posztjáról.

Veres János

A volt pénzügyminiszter 28 év után vált el feleségétől, Szabó Évától. A válás ténye most derült ki, miután a politikus nyilvánosságra hozta 2010-es vagyonnyilatkozatát. Veres több mint 100 millió forintot vesztett válásával.

Korábban a volt pénzügyminiszternek azért kellett magyarázkodnia, mert több olyan útra is fény derült, amelyre titkárságvezetőjével, Dobolyi Alexandrával utazott. Veres János Makaót és Mongóliát is megjárta a titkárságvezetővel. Dobolyi azt nyilatkozta, kizárólag munkakapcsolat van közte és Veres János között.

Deutsch Tamás
Tőkés László

Deutsch Tamás

A fideszes politikus két házasságon van túl, első feleségétől három gyermeke született. Első házassága idején a politikusnak született egy gyermeke titkárságvezetőjétől is. Deutsch Tamás első feleségétől 2004-ben vált el, ezt követően szeretett bele Für Ágnesbe, akit később feleségül vett, és nevét is felvette. Für és Deutsch 2008-ban váltak el.

Tőkés László

Az Európai Parlament egyik alelnöke, aki 1990-től 2009-ig a Királyhágómelléki Református Egyházkerület püspöke volt, 25 évig élt együtt feleségével. Válásuk botrányosan indult, Joó Edit ugyanis kijelentette: Tőkés többször megcsalta őt, szeretőket tartott, családját terrorizálta. A politikus élete legnagyobb próbatételének nevezte a válást.

Ezt is szeretjük