Holdjegyed elárulja, miért vagy jó barát: ezek a tulajdonságaid tesznek azzá

Nézd meg, mi a holdjegyed, és tudd meg, mit szeretnek benned mások!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A holdjegy az érzelmekért felelős jegy, ami nemcsak azt árulja el, te mit kedvelsz, hanem azt is, mások mit szeretnek benned ez alapján. Egyértelműen megsúgja, melyek azok a tulajdonságaid, amelyeknek köszönhetően jó barát vagy.

Ha nem ismered a holdjegyedet, használd holdjegykalkulátorunkat. Ezután csak annyi a dolgod, hogy kikeresed a lenti felsorolásból a rád vonatkozó jellemzést.

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben áll a Hold születési horoszkópodban, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Rendkívül élénk természet jellemez, így leginkább azért vagy jó barát, mert másokat is könnyen fel tudsz vidítani, jobb kedvre deríteni. Mozgékonyságodnak hála sosem szeretsz egy helyben lenni, így imádod azokat az összejárós alkalmakat, amikor mindent remekül meg tudtok beszélni egymással. Remek meglátásaidnak hála pedig kifejezetten hasznos tanácsokkal tudsz szolgálni.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Nyugodt természet jellemez, kifejezetten kellemes a társaságodban lenni. Igazán jó beszélgetőpartner vagy, aki szívesen meghallgatja a másikat, ráadásul irigylésre méltó az empatikusságod, az, hogy bármiről legyen szó, te könnyen bele tudod magad élni mások helyzetébe - nem véletlenül éreznek az emberek már első látásra is mély rokonszenvet irántad.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Vidám természetű ember vagy, aki mindenben képes meglátni a jót. Te sohasem azt mondod, a pohár félig üres, sokkal inkább azt, hogy félig tele van. Ezt a pozitív gondolkodásmódot pedig a környezetednek is igyekszel minél jobban átadni. Szeretsz beszélgetni, jobban megismerni mások érzéseit, véleményét, ugyanis rendkívül kíváncsi vagy a körülötted élőkre.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rendkívül hűséges vagy, ez pedig a barátságban is megnyilvánul nálad, értékes kapcsolataidra különös figyelmet fordítasz. Megbízható vagy, az emberek szeretik neked kiönteni a szívüket, ráadásul tudják, hogy a titoktartás is erősséged, így nálad jobb helyen nem is lehetnének azok a bizalmas dolgok, melyeket előszeretettel osztanak meg veled.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Határozott jellem vagy, ezt pedig különösen értékelik benned a barátaid. Szeretsz irányítani, de ezt sohasem teszed bántó módon, inkább csak finoman ösztönzöd azokat, akikről úgy érzed, szükségük van rá. Kreativitásod pedig szintén irigylésre méltó, így ha valamilyen szervezkedésről van szó, mint például egy remek meglepetés partiról, egészen biztosan hozzád fordulnak.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A pontosság egy nagyon jó tulajdonság, amelyet barátaid is értékelnek, ugyanis bármikor szükségük van rád, te amint teheted, ott teremsz. Széles rálátással bírsz a világ dolgaira, így szívesen kérnek tőled tanácsot, mert tudják, te mindig több nézőpontból közelíted meg a dolgokat. Meggyőzőképességed mellett pedig szintén nem lehet elmenni szó nélkül.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Önzetlen ember vagy, aki akkor érzi jól magát, ha a barátait is boldognak látja. Segítőkészségednek hála, bárkinek bármire van szüksége, hozzád egészen biztosan fordulhat, mert remek problémamegoldó képességgel rendelkezel. Optimizmusod pedig szintén egy olyan tulajdonságod, amiért jó barátnak tartanak, hiszen jó kedvedet másokra is pillanatok alatt át tudod ragasztani.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Remek humorral rendelkezel, bármikor képes vagy megnevettetni a barátaidat, és szebbé tenni a napjaikat. Megbízhatóságod pedig szintén egy olyan tulajdonságod, ami igazán irigylésre méltó baráttá tesz. Ha valamire megkérnek, te azt a tőled telhető legjobb módon elvégzed, hogy ne okozz csalódást. Kiegyensúlyozottságod pedig még a szorongásra hajlamosabbakra is jó hatással van.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.),

Élénk képzelőerővel rendelkezel, éppen ezért barátaid problémáival is sokkal könnyebben tudsz azonosulni, mint mások. Szeretsz mozogni, így remek társ lehetsz abban is, hogy ösztönözz másokat, ők is fogjanak bele, hiszen csak nyerhetnek az egészséges életmóddal. Kitartásod pedig az élet minden területén megnyilvánul, és barátaid számára is példaértékű.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Olyan vagy, mint egy jó pszichiáter, akinek a barátai kiönthetik a szívüket, te egészen biztosan meghallgatod a problémáikat. Mindig ott vagy, ha kell, viszont sohasem erőlteted rá a saját véleményedet másokra. Nyugodt, derűs személyiséged pedig különösen pozitív tulajdonságod a barátaid szemében, hiszen mindenki szereti a hozzád hasonló emberekkel körbevenni magát.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Nemcsak saját magaddal törődsz, de a barátaid dolgaira is mindig kíváncsi vagy, ami különösen jólesik nekik. Szereted a szabadságot és a bolondozást, így a komfortzónájukból kimozdítva olyan dolgokra is rá tudod venni őket, ami maguktól eszükbe sem jutnak. Dicséreteidnek, biztatásaidnak köszönhetően pedig valóban különlegesnek érezhetik magukat a társaságodban.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Nagyon érdeklődő típus vagy, mindenre fogékony, így a barátaid olyan jellegű problémái sem riasztanak el, amelyektől mások már rég zavarba jöttek volna. Jó emberismerő vagy, könnyen megtalálod másokkal a közös hangot, ami a barátaidra különösen igaz. Nem jellemző a szócsata közöttetek, sőt, mindent meg tudtok beszélni nyugodt körülmények között.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük