Csoportterápia: Balla Eszter testképzavarral küzd
Kényszerképzetek és paranoiák a Madáchban
A Csoportterápia című mjuzikelkámedit június 9-étől láthatod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Madách Színház által meghirdetett musicalpályázat nyertese a Bolba Tamás, Galambos Attila, Szente Vajk által írt Csoportterápia lett. Az általuk mjuzikelkámedinek nevezett darab sztárszereposztása garancia a két óra felhőtlen kacagásra, a különös emberi sorsok és viszonyok pedig bizonyosan megérintik a néző lelkét. A darabot 2011. június 9-étől láthatod a Madách Színház Nagyszínpadán.

Csoportterápia

Hat vadidegen, három férfi és három nő érkezik a csoportterápiára. Kezdetét veszi az analízis annak rendje és módja szerint.

De vajon az lesz az orvos, akit annak hiszünk, vagy valaki egészen más? Jetti, az üldözési mániával súlyosbított testképzavaros lány leginkább saját maga elől menekül.

Ervin Ivánnak látszólag semmi keresnivalója ezen a helyen, de záros határidőn belül kiderül, hogy az amnézia egy speciális esetével állunk szemben, és a másfél óra alatt legalább négyszer mutatkozna be, ha egyáltalán tudná a nevét.

Szereplők

  • Jetti – Balla Eszter
  • Ervin Iván – Sándor Dávid, Simon Kornél
  • Trixi – Dobos Judit
  • Sziszi – Nagy Sándor
  • Lajos – Szente Vajk
  • Natasa – Ladinek Judit, Polyák Lilla

Sziszi táncos az Operában, ami önmagában előrevetíti baljós árnyait, Trixi krónikus hazudozó, Lajos megrögzött hipochonder, aki elveszett testvérét keresi, Natasa pedig komoly lelki problémákkal küzd: múltkor a plázában nem tudott leparkolni a dzsippel. Ők hatan egymást próbálják összerakni a Madách Színház színpadán júniustól.

Csoportterápia
Helyszín: Madách Színház, Budapest VII. kerület Erzsébet krt. 31-33.
Időpont: a színház havi műsorát itt nézheted meg.
Jegy: A jegyvásárláshoz kattints!

Kép: Fülöp Ildikó

Ezt is szeretjük