Ezt kell tudnod a Bak férfiról

Milyen a magánéletben?

A Bak férfi megbízható, ám olykor túlságosan makacs lehet. Nézd meg, mit mond róla a horoszkóp.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Bak a Szaturnusz uralma alatt áll, ami a legtöbb szülött életében a komolyságon, távolságtartáson, fegyelmezettségen és rendszereteten keresztül nyilvánul meg. A Bakok általában óvatosak, konzervatívak, és keményen dolgoznak a céljaikért az életük minden területén.

Olykor túlzottan rugalmatlanok és makacsok lehetnek, ragaszkodnak a saját elképzeléseikhez, és végsőkig kitartanak mellettük.

Lovagias

A Bak férfi udvarias, olykor talán szokatlannak is tűnhet a kedvessége, mellyel a nőkhöz viszonyul. Ő aztán tudja, hogyan kell bánni egy nővel, és jellemző rá a lovagiasság. Ugyanakkor gyakran visszafogott, csendes, és inkább a háttérből szereti irányítani az eseményeket.

Családcentrikus

A legtöbb Bak számára a családi élet az első és mindennél fontosabb, ezért nem ritkán korán nősül, és nem ódzkodik a gyerekvállalástól sem. A párjához fűződő viszonya idővel inkább erősödik, és nem kell attól tartani, hogy kiszámíthatatlanná válik, vagy meggondolja magát. A döntéseit igyekszik hosszú távra hozni.

Mielőtt azonban elköteleződik, fontos számára, hogy kiépüljön és megalapozott legyen a bizalom, ami a párjához fűzi.  Az ismeretség elején távolságtartó lehet, és úgy tűnhet, nagyon nehéz áttörni a burkon, amit maga köré épített.

Hírességek a Bak jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ugyanakkor az életében rendszeresen, ciklikusan visszatérnek olyan időszakok, amikor szüksége van a személyes terére és némi egyedül töltött időre, ettől nem kell megijedned, mert nem a kapcsolat válságára utal, hanem természetes jelenség.

Kihez illesz?

A horoszkóp iránymutatást adhat ahhoz, kivel illesz össze.

A szerelemben

A Bak a szerelemben, ahogy az élete többi területén is, maximalista, és tökéletességre törekszik. Gyakran szíve hölgyétől is hasonló precizitást és fegyelmezettséget vár el, mint amit maga is gyakorol. Ezért a túlzottan bohém életvitel távol áll tőle, ugyanakkor értékeli, ha valaki segít neki abban, hogy lazítson a túlzottan merev elképzelésein. Ezért nem árt, ha szorult beléd némi játékosság és humor is.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Titkolt érzelmek

Fél az érzései kimutatásától és attól, hogy könnyen sebezhetővé válik, így jobban szereti elrejteni az érzéseit, de ez ne tévesszen meg, mert ilyenkor nem felszínes, hanem titkolózó. Bár nem jellemzőek rá a hevesen szenvedélyes megnyilvánulások, érzéki, élettel teli férfival van dolgod.

Ezt is szeretjük