A kicsi sün piknikezni ment: ennél cukibbat ma már nem fogsz látni
Fogadjunk, hogy te is elmosolyodsz, ha megnézed a képeit.

2-c
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azuki nemcsak egy egyszerű japán sün. Különleges kis állat ő, aki számtalan kalandot átél, rengeteg esemény történik vele, és emlékeit kedvesen komponált képek őrzik.

A fotók szerencsésen lavíroznak az elviselhetően aranyos és a kissé giccses határvonalán. Aki nincs oda az ilyen csecsebecsékért, az is kedvelni fogja a süni képeit, mert valóban kedvesek.

Alighanem a leghíresebb sün a világon

Azuki sün nagy szerepjátékos, minden alkalomra stílszerűen felöltözik, és az ünnepeknek is megadja a módját. Így pózolt mostanában mandarin nagyságú Halloween-tökökkel, húsvétkor nem röstell nyuszifület ölteni, nyáron pedig előveszi a flamingós úszógumiját.

Most az őszi szezonhoz illően kempingfelszerelést vett magához, és elruccant a vadonba kirándulni. Van saját sátra és kajakja, kinyitható széke és asztala, mi több, miniatűr grillezőt és hűtőtáskát is kapott gondoskodó gazdájától. Ázsiában, így Japánban is nagy hagyománya van a tündéri kis dolgok favorizálásának, teljesen érthető tehát, hogy így odavannak az emberek a tüskés hátú celebért.

A közösségi oldalán - igen, van neki egy komoly instás rajongótábora - rengeteg kép található róla, melyek még a legszőrösebb szívűeket is mosolyra késztetik. 

Ezt is szeretjük