Az 5 legkiábrándítóbb női tulajdonság, amitől a pasik menekülnek

Megkérdeztük

Kis útmutatónk segít, hogy soha ne kerülj kínos helyzetbe.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha bejössz az egyik osztálytársadnak, netán a szombati buliban táncoltál egy olyan sráccal, akivel kölcsönösen tetszettetek egymásnak, akkor igyekezz, hogy ne rontsd el mindezt a viselkedéseddel. Ugyanis vannak tipikus női megnyilvánulások, amiktől a srácok menekülnek.

Annak érdekében, hogy ne kerülj ciki helyzetbe, egyenesen a pasikat kérdeztük meg, miket tartanak egy lányban kiábrándítónak. Szilveszter 16 éves, Máté 17, Norbi szintén 17 - szívesen válaszoltak nekünk.

Mi a véleményed a káromkodásról?

Szilveszter: Lehet egy lány nagyon szexi és csinos, de én nem bírom, ha minden második szava valamilyen durva beszólás.

Máté: Engem zavar, ha káromkodik egy lány. Kiábrándító, ha például egy buliban odajön, táncolunk, bejön nekem, viszont a szájából kilóg a kapanyél.

Norbi: Nem különösebben érdekel, ha egy csaj csúnyán beszél, bírom a laza stílust. Sokkal inkább zavar az, ha nem tud egy értelmes mondatot kinyögni, vagy ha nagyon hangos természet.

Üres fecsegés vs. hallgatás

Máté: Én édesnek találom, amikor egy lány azzal leplezi a zavarát, hogy összevissza fecseg, még akkor is, ha valójában a mondanivalója lényegtelen. A csend kifejezetten zavar, nem szeretem az olyan lányokat, akik annyira bizonytalanok, hogy csak némán bámulnak.

7 jel, hogy a srác nem vesz téged komolyan

Nézegess képeket!

Elolvasom

Norbi: Ha egy lánynak nincs mondanivalója, akkor ne akarjon beszélgetést kezdeményezni. Szerintem idegesítő tulajdonság, amikor egy lány két percre sem bírja befogni a száját.

Melyik az a női tulajdonság, amivel a világból is ki tudnának üldözni?

Szilveszter: Az állandóan nyávogó lányok az idegeimre mennek. Mindenkinek lehet rossz napja, de a folytonos nyafogás - jaj, letört a körmöm, jaj, nem áll jól a hajam - egyszerűen az őrületbe kergetnek.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Máté: Ha azt mondja a csaj, hogy nincs semmi baja, mikor rákérdezel. Nem akarom újra és újra megkérdezni, ha valami van, akkor bökje ki, ha meg nincs, akkor ne legyen az arcára írva az egész világ fájdalma.

Norbi: Én azt nem bírom, ha a barátnőm annyira ragaszkodik, hogy nem tudom lerázni. Időnként szükség van arra, hogy csak a haverokkal lógjak, ahogyan neki is arra, hogy a barátnőivel bulizzon.

Szerinted melyek a legidegesítőbb pasi szokások?

Ezt is szeretjük