Arany vagy ezüst ékszert hordasz? Ezt vonzod be vele

Akár gyűrűben, akár nyakláncban vagy fülbevalóban hordod, az arany és az ezüst befolyásolja életed.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Akár gyűrűben, akár nyakláncban vagy fülbevalóban hordod, az arany és az ezüst befolyásolja életed.

Egy-egy jól megválasztott ékszer egészen új jelleget adhat az öltözéknek, ám az ilyen darabok nem kizárólag esztétikumuk miatt érdemelnek említést. Attól függően ugyanis, hogy az adott ékszer arany vagy ezüst, más-más dolgokat vonz be az ezotéria szerint.

Ha kíváncsi vagy, a te életedbe miket vonzanak be ékszereid, gondold végig, mit szoktál viselni: inkább aranyat-e, vagy ezüstöt, esetleg felváltva mindkettőt? Noha inkább a színarany és színezüst holmikra gondolj, az arany szín és ezüst szín is valamelyest érvényesíti az arany és ezüst ezoterikus tulajdonságait.

Amennyiben mindig vagy szinte mindig az egyiket hordod, úgy az ahhoz tartozó dolgokat fedezheted fel az életedben. Ha felváltva hordod az aranyat és az ezüstöt, akkor inkább a napjaidon érezheted meg a különbséget.

Ha aranyat hordasz

A Nap szimbóluma, az arany a jólét és a gazdagság színe, így aztán az ilyen ékszerek anyagi hasznot, gyarapodást vonzanak be.

Mindemellett az arany kitartással ruházza fel a viselőjét, erőt ad neki, és bátorságot. A maszkulin, férfias energiák hordozója, így fellépésed karakán és magabiztos lehet, ha ilyen ékszert viselsz.

Ha ezüstöt hordasz

Az ezüst a Hold szimbóluma, emellett pedig a pénzé, így viselője számíthat rá, hogy anyagi gondjai nem lesznek, vagy hamar talál rájuk megoldást. Az ezüst a nőies energiák hordozója is, viselője igazán feminin, vonzó a férfiak számára. Aki ezüstöt visel, annak mindemellett fantáziája, kreativitása is szárnyal.

A bőség bevonzása

Képgalériánkban összegyűjtöttünk pár bőségvonzó tárgyat, ami neked is segíthet jobban fizető munkát, illetve megoldást találni, ha anyagi gondjaid vannak.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük