Visszaéltek a magyar tánccsoport nevével! Nagy botrányt kavart a fellépés
A részletek
A múlt hétvégén valaki az Appril Project nevével lépett fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kisebb botrány alakult ki a Csillag Születik című műsor középdöntős tánccsoportja, az Appril Project körül - valaki ugyanis az ő nevüket használva lépett fel egy rendezvényen.

A valódi Appril Project

A táncosok a Facebook-oldalukon világossá tették, hogy semmi közük a turpissághoz, nem ők küldtek maguk helyett másokat fellépni, és megkérték a rajongókat, hogy értesítsék őket, ha ez valahol megismétlődne.

Visszaéltek a nevükkel

A több napos Bajai Halfőző Fesztivál egyik szombat esti fellépőjeként az Appril Projectet tüntették fel, ráadásul még a tánccsoport képét is használták a népszerűsítéshez, a fellépésen azonban nem a Csillag Születik döntősei álltak ki a színpadra.

Hogy ki áll az átverés mögött, egyelőre tisztázatlan, a hír azonban szerencsére eljutott az érintettekhez.

A tánccsoport oldalára minden bizonnyal sorra érkeztek a reklamáló vagy meglepett üzenetek, mert az Appril Project szinte azonnal, még szombaton késő este felhívást intézett a rajongókhoz, amit lentebb olvashatsz.

A legdögösebb magyar sztárok 25 alatt

Nem kell külföldre menni a tehetséges és jó külsejű sztárokért: itthon is bőven akad belőlük.

A közlemény

"Kedves bajai lakosok!! Reagálva az üzeneteitekre, szeretnénk elnézést kérni a mai Bajai Halfőző Fesztiválon Appril Project név alatt futott csapat miatt, ugyanis nem minket láthattatok a színpadon. A mi nevünkkel és képünkkel reklámozott előadásról mi nem tudtunk, és mégegyszer szeretnénk hangsúlyozni, hogy nem az Appril Projectet láthattátok a színpadon! Jogtalanul használták a nevünket és képünket. Kérünk másokat is, ha ilyesmit láttok, tapasztaltok, írjatok Nekünk... Köszönjük..."

Kép: Facebook.

Ezt is szeretjük