Róla nem gondoltad volna! Évek óta drogozik a sorozatsztár
Angus T. Jones, a Két pasi - meg egy kicsi sztárja beismerte, hogy nem közömbös a drogok iránt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Két pasi - meg egy kicsi nagyszájú, de mégis elragadó Jake-je nem tagadja tovább, hogy nem veti meg a kábítószert.

Angus T. Jones

A 19 éves színész nemcsak ezt árulta el, de a sorozattal kapcsolatban is meglepően nyilatkozott.

Évek óta drogozik

Talán a botrányairól és szenvedélybetegségeiről híres Charlie Sheennel töltött rengeteg idő sem volt rá jó hatással, de Angus először egy rokona révén került kapcsolatba a drogokkal. Valószínűleg az sem segített a helyzeten, hogy a tinisztár az egyik leggazdagabb színész a szakmájában. 

A fiú egy általa készített videón vallott, és most beszélt először a problémájáról. A felvétel nagy port kavart, hiszen erre senki sem számított. Angus elmondta, saját unokatestvére volt az, aki megismertette őt a droggal. Amikor elsős gimnazista volt, a kuzin a kezébe nyomott egy marihuánás cigarettát, és innentől nem volt megállás, szép lassan rászokott. 

Ahogy teltek az évek, és a fiú végzőssé cseperedett, már nem volt elég neki az addigi kábítószer. Ebben az időszakban már nem a marihuána, hanem az LSD volt a kedvence. Hogy végül sikerült-e lemondania a drogokról, és kilábalni a függőség okozta gödörből, arról nem beszélt, de nem kizárt, hogy még mindig a kábítószer rabja.

Leszólta a sorozatot

Nem csupán a drogokkal kapcsolatos vallomás miatt keltett hatalmas meglepetést Angus. Úgy beszélt a Két pasi - meg egy kicsiről, mint egy mélységesen kiábrándult, megfáradt színész. Nemcsak becsmérelte a műsort, hanem megkérte a világ minden lakóját, hogy határolódjon el a sorozattól, és ne nézzen meg belőle ezentúl egyetlen részt sem. Egyenesen kijelentette, hogy aki nem így tesz, az bűnt követ el.

Fertőnek és istenkáromlónak nevezte a produkciót, és közölte, legszívesebben ő is kilépne az egészből. A meglepő, érthetetlen kifakadás után kiderült, hogy Angus nem magától nyilatkozott így: vallási vezetője kérésére mondta a súlyos dolgokat a sorozatról.

Ezt is szeretjük