Szívszaggató vallomás: Amy Winehouse apja még mindig sms-eket küld halott lányának
Mitch Winehouse egy év után még mindig a tragédia hatása alatt áll.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még mindig nem tudta feldolgozni gyermeke elvesztését Amy Winehouse apja. Az egykori taxisofőr, aki könyvet írt lánya haláláról, a Garcia magazinnak mesélt arról, hogy még mindig a mindennapjai része a gyász.

Amy Winehouse édesapjával, Mitch-csel

Amy Winehouse közel egy éve, 2011. július 23-án halt meg alkohol- és drogtúladagolásban. Sok fiatalon elhunyt tehetséghez hasonlóan ő is 27 éves volt, mikor utolérte a végzet.

- Arra kérem, hogy jöjjön haza

Amy apja, Mitch Winehouse a magazinnak elmondta, bűntudata van, amiért éjszakánként alszik, ahelyett, hogy bajbajutott lányáért aggódna - majd mindig rádöbben, hogy már nem tud segíteni az énekesnőnek.

Mitch azt is elárulta, hogy időnként még mindig sms-eket küld Amy telefonjára.

- Arra kérem őt, hogy jöjjön haza, de Amy már soha többé ne fog hazatérni, és ezt el kell fogadnom. Ebben a tudatban kell leélnem az életem hátralévő részét, de egyszerűen képtelen vagyok arra, hogy Amy élettelen testének a képét tegyem a fejembe, a mindig nevető Amy helyére - tett szívszaggató vallomást az apa.

Elmondta azt is, hogy képtelen belépni abba a londoni lakásba, ahol Amyt holtan találták, a megengedett alkoholmennyiség ötszörösével a vérében.

- A legfájdalmasabb látvány az édességes fiókja. Imádta az édességet, és mindig volt egy fiókja tele finomságokkal. Ha lenne édességevő-olimpia, Amy biztosan megnyerte volna - emlékezett lányára Mitch.

Az apa azt is elárulta, hogy anyjával együtt még mindig őrzik Amy hamvait, amit egyelőre képtelenek voltak elszórni.

Mitch egyébként a lánya életéről írt könyve bevételeit az Amy Winehouse Alapítvány működtetésére fogja fordítani.

Ezt is szeretjük