18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Harapod vagy darabolod az almát? Ilyen szeretőnek gondolnak téged a féfiak eszerint

Az almaevés nem csupán étkezés, módja egy árulkodó szokás.

Az alma egészséges, finom gyümölcs, mely, ahogy a mondást szól, az orvost távol tartja. Nemcsak ez az ugyanakkor, amit egy almáról el lehet mondani: mutatója lehet ugyanis annak is, hogy ki milyen szerető.

Amikor almát eszel, akkor tehát intim információkat is közvetítesz magadról egyúttal. Hogy hogyan? Az almaevés módja maga az árulkodó. Válaszd ki a két lenti mód közül, te hogyan szoktad enni az almát, és olvasd el a rólad szóló elemzést! Téged milyen szeretőnek vélnek a férfiak?

Hogyan eszed az almát?

Harapom az almát

Ha harapod az almát, a férfiak számára szexi és a szó szexuális értelmében véve nagy étvágyú nő hatását keltheted. Szenvedélyes szeretőnek gondolhatnak, aki nem spórol sem csókkal, sem érzéki harapásokkal sem, no meg aki néhanapján az irányítást is szívesen a kezébe veszi.

Darabolom az almát

Amennyiben darabolod az almát, olyan nőt láthatnak benned a férfiak, akinek a szexuális vonzereje éppen a visszafogottságában rejlik. Téged minden egyes alkalommal meg kell hódítani, ám ha ez megtörtént, játékos és kreatív szerető éned bújik ki belőled.  Ezt a férfiak igazán izgalmasnak találják.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük