Ilyen a boldogság az állatok szemével: nagyon édesek ezek a képek

Jó ránézni ezekre a fotókra, hiszen egyből jobb kedvünk lesz tőlük.

állatok-boldogság-borító
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az állatok olyan különleges teremtmények, akik már hosszú évezredek óta az ember mellett vannak, és bár egy szót sem szólnak, mégis igazi társsá váltak, hiszen viselkedésük és tetteik igazán szerethetővé teszik őket.

A tudományban a mai napig sokan vitatják, hogy az állatoknak valóban vannak-e érzelmeik, vagy csak mi látjuk bele a viselkedésükbe a különböző emóciókat, ám az alábbi képek alapján az első megállapítás lehet a helyes: a boldogság, a kíváncsiság vagy az izgatottság egyértelmű jeleit mutatják.

Aranyos képeken az állatok boldogsága

Az állatoknak nem kell luxus vagy hatalmas tettek ahhoz, hogy a boldogság és szeretet látsszon rajtuk: elég nekik egy kis simogatás, egy kedves szó, vagy hogy játsszunk velük, és már ettől olyan örömet éreznek, ami a pofijukra is láthatóan kiül. A thesnuggleisrl nevű Instagram-oldal az állatok mindennapi pillanatait mutatja be, és a képeket látva nem véletlen, hogy már 85 ezren követik a profilt.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

(Képek forrása: thesnuggleisrl / Instagram)

Ezt is szeretjük