Itt gyűjtik össze a titkos álláshirdetéseket
Nincsenek a keresőkön, kevesebb a jelentkező
Érdemes megnézned a következő álláshirdetés-gyűjtő oldalt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az internetes álláskereső oldalaknak köszönhetően rengeteg hirdetésből válogathatnak a dolgozni vágyók, és könnyen kereshetnek testhez álló ajánlatot, ha az eredményeket szakterületre, településre vagy más adatra vonatkozóan szűkítik.

Vannak azonban olyan munkaadók is, akik nem hirdetnek az ilyen portálokon, kizárólag a saját weboldalukon jelzik, ha megürült egy poszt, és jelentkezőket várnak. Elmondjuk, hogyan találhatod meg ezeket az ajánlatokat is.

Közvetlen állásajánlatok

Fárasztó, sőt, lehetetlen lenne egyenként ellátogatni az összes szóbajöhető cég honlapjára, ahonnan munkát remélhetsz, és az internetes keresőrendszerek sem nyújtanak biztos segítséget az ilyen esetekben.

Szerencsére létezik egy weboldal, ahol kizárólag az olyan hirdetéseket gyűjtik össze, amelyek a cégek saját portálján szerepelnek, ez pedig a Közvetlen állások honlapja, amit ide kattintva érhetsz el.

A készítők egy rövid ismertetőben foglalták össze, mire használhatod oldalukat: "Ezen az oldalon olyan állásajánlatok linkjei között lehet keresni, amelyeket közvetlenül a munkát ténylegesen kínáló vállalkozás vagy intézmény honlapjáról töltöttünk le, egy keresőrobot segítségével.

Fejvadászok, más állásportálok, hirdetőoldalak, és munkaerő közvetítők ajánlatait nem dolgozzuk fel. Az állásajánlatokat a munkáltató weboldalán lehet megpályázni, itt a link, és a tartalomból kiemelt releváns része látható, a részletekért el kell látogatni az állásajánlathoz."

7 szakma, amit nem ismertél

Sokan bajban vannak azoknál a régi mesterségeknél, ahol a névből nem lehet kikövetkeztetni, mi volt a tevékenység. Mivel foglalkoztak az alábbi szakemberek?

Így működik

Mivel az itt szereplő hirdetések nem biztos, hogy fent vannak más álláskereső oldalakon is, jobb eséllyel indulhatsz a jelentkezésnél, hiszen kevesebben látják az adott ajánlatot, így kevesebben is csapnak le rá.

Az oldal ugyanúgy működik, mint a többi hasonló site, munkakör és település szerint is böngészhetsz a hirdetések között. Ha a keresés előtt kiválasztod a Friss állásajánlatok lehetőséget, a legújabb tartalmak listázódnak ki az első helyekre.

Ezt is szeretjük