Mikor születtél?

Ilyen álarcot viselsz

Az életben csak kevés ember előtt tárod fel igazán önmagad. Alapszámod segítségével megtudhatod, kinek szeretnél látszani.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Legbensőbb érzéseid - beleértve tudatalatti ösztönzőerődet és vágyaidat is - nem mindig jelennek meg a felszínen.

Előfordulhat, hogy az általad megfelelőnek vélt társasági álarc mögé bújsz, ez azonban nagyban megnehezíti az őszinte kapcsolatok kialakítását. Ha kiszámolod alapszámodat, megtudhatod, milyen is ez a maszk.

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

Gyakran álcázod belső bizonytalanságodat magabiztos, zárkózott vagy akár hűvös viselkedéssel. Jellemző rád a versengő magatartás, ám ez kisebbségi komplexusodból ered. Talán függetlennek mutatod magad, valójában azonban félsz attól, hogy egyedül nem vagy képes boldogulni. Próbálj meg jobban hinni önmagadban, légy egy kicsit büszkébb az általad elért eredményekre, hogy levethesd végre álarcodat.

2-es alapszám

Külső szemlélő számára kiegyensúlyozottnak és realistának tűnhetsz. Pedig olyan ellentmondásokat és mentális konfliktusokat élsz meg legbelül, melyek súlyos stresszt okoznak számodra. Ha nemet mondasz valamire, merevnek tűnhetsz – ilyenkor ugyanis szembeszállsz azzal a belső késztetéseddel, hogy környezeted kéréseinek eleget tegyél. Igyekezz kicsit lazábban venni a mindennapokat, ne aggasszon környezeted véleménye.

3-as alapszám

Valószínűleg magabiztos egyéniségeddel álcázod önbizalomhiányodat, valamint a szorongásodat, ráadásul hajlamos lehetsz a depresszióra is. Kívülről igen logikus gondolkodású, intelligens embernek tűnsz. Ez igaz is, azonban észbeli képességeid hangsúlyozását arra használod fel, hogy elfedd sebezhető, túlontúl érzékeny lelkedet. Ne félj attól, hogy érzelmileg megnyílj a számodra fontos emberek előtt, bátran oszd meg velük, mi nyomja a lelkedet.

4-es alapszám

Környezeted számára úgy tűnhet, rendkívül tervezgetős típus vagy, aki mindent jó előre kiszámít. Pedig a hűvös, racionális felszín zaklatottságot, szétszórtságot rejt. Hajlamos vagy arra is, hogy belső zavarodottságod hatására meggondolatlan döntéseket hozz. Ne akarj ennyire görcsösen másnak mutatkozni, mint aki vagy. Nyugodtan felfedheted környezeted előtt olykor szétszórt és szórakozott énedet is.

5-ös alapszám

Függetlennek látszol, miközben gyakran érzed magad kiszolgáltatottnak. Mindez belső bizonytalanságodból adódik. Valamint - bár többnyire összeszedettnek és alaposnak tűnsz - gyakran küzdesz szétszórtságra való hajlamoddal. Ezen nem ártana változtatnod, ha azonban nem sikerül, ne próbáld meg eltitkolni ezt a tulajdonságodat, inkább vállald fel, hogy ilyen vagy, és kész. Meglátod, megkönnyebbülsz, ha felfeded magad.

6-os alapszám

Laza, mosolygós és figyelmes emberként élsz. Ám az csupán a látszat, hogy kitűnő társasági ember vagy. Valójában mind önmagadat, mind pedig a környezetedet hihetetlenül magas mércék alapján ítéled meg. Vidám álarcod alatt pedig a világ számos hibája, valamint gonoszsága miatt érzett haragod és csalódottságod rejlik. Próbálj meg néha tényleg lazítani, és ne törekedj a tökélyre, tedd félre a maximalizmusod.

7-es alapszám

Többnyire roppant biztos vagy önmagadban. Egyetlen pillanat alatt, ösztönösen hozod meg a döntéseidet, anélkül, hogy másokkal megvitatnád a kérdéseket. Magabiztosságoddal azonban rendszerint éppen bizonytalanságodat álcázod. Ráadásul éles elméd is segítségedre van abban, hogy minél tökéletesebbre sikerüljön ez az álarc. Pedig beláthatnád, hogy környezeted megtévesztése nem biztos, hogy boldogabbá tesz.

8-as alapszám

Sokszor úgy teszel, mint aki kerüli a hatalmat, és önként lemondasz a vezető szerepről. A valóságban azonban épp, hogy irányításra szomjazol. Sokszor mutatkozol passzívnak, mert túlkompenzálod elfojtott agressziódat, illetve a siker iránti vágyadat. Jót tenne neked, ha lazítanál egy kicsit, és bátrabban felfednéd önmagad. A hosszas rejtőzködés ugyanis idővel akár egészségügyi következményekkel is járhat.

9-es alapszám

Megkapó, karizmatikus személyiséged és határozott véleményalkotásod mögött sokszor identitászavar, túlérzékenység vagy sértődöttség rejlik. Ha vezető pozícióba kerülsz, gyakran gondot okoz számodra, hogy az általad vallott vagy keresett magasabb rendű elvek szerint létezz. Nyugodtan tedd lejjebb a mércét, és élj úgy, ahogy jólesik. Ne próbálj meg másoknak imponálni megjátszott magabiztosságoddal.

Cikkünk Dan Millman Erre születtél című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • személyiség
  • életfeladat

Miért születtél a világra?

Ezt is szeretjük