Akiket elraboltak az UFO-k

Ijesztő történetek

Földönkívüliekről szóló homályos és rémisztő történetekből nincs hiány. Miért akarnak elrabolni minket, és mit tesznek utána?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Napjaink legelterjedtebb összeesküvés-elméletei, az emberrabló idegenekről szóló történetek sokak álmát rontják meg. A világ minden egyes részén élnek olyan ártatlan férfiak és nők, akiknek az életét szabályosan tönkretették a furcsa eltűnési esetek. Hirtelen, erőszakosan távolították el őket otthonukból, idegenek járművére vagy földjére szállították őket, ahol szörnyű kísérleteket végeztek rajtuk.

A legfélelmetesebbé a tökéletes reménytelenség és a segítség teljes hiánya teszi ezeket az eseteket. Az áldozatok élete teljes mértékben a rejtélyes idegenek jó szándékától függ, kényük-kedvük szerint végzik ijesztő, orvosi jellegű kísérleteiket az embereken.

Eltűnések

Az eltűnéseket kutatók megpróbálták kategorizálni az általánosan megfigyelt ismertetőjegyek alapján, melyekről az állítólag elraboltak számoltak be.

A típusok között előfordul egyszerű eltűnés, amikor az áldozatok a nyugodtság érzésére emlékeznek. Az ufókutatók szerint a szállítás történhet hajókkal, de használhatnak dimenziók közötti kaput is. Véleményük szerint szintén gyakori az úgynevezett bioenergia-elszívás: az elrablottak energiáját vagy tudatát földönkívüli technológiával kiszippantják a testből.

Egyes elméletek továbbá azt mondják, hogy léteznek telepatikus álmok, melyekben egyértelmű az elrablás, ugyan nem a személy fizikai valójában, mint egy tényleges elrablásnál, de legalább annyira hatásosan és veszélyesen jelenik meg.

A szürkék

A szürkék bukkannak fel leggyakrabban az eltűnéses ufótörténetekben. Apró teremtmények dinnyeforma fejjel, nagy, fekete, ferde szemmel, akik a többi, földönkívüliekkel kapcsolatos elméletnek is gyakori szereplői.

Jelenleg meglehetősen eltérő az érintettségük megítélése a különböző, emberrablásokkal foglalkozó összeesküvés-elméletekben: attól az optimista véleménytől, hogy valójában saját leszármazottainkról van szó, akik visszajöttek az időben, hogy megóvják a Földet az elpusztítástól, egészen addig a sokkal sötétebb rémképig, hogy csak ivarsejtekért jönnek, mert a saját fajukat akarják megóvni a kipusztulástól.

Az Egyesült Államok kormánya

Az összeesküvés-elméletek szerint a Majestic-12 - azaz az MJ-12 - erős árnyékszervezet az Egyesült Államok kormányzatán belül, mely összedolgozhat a szürkékkel, és hagyja, hogy azok technológiai információk fejében folytassák kísérleteiket. Sok elrablott katonai személyzetre és berendezésekre emlékszik, gyakran egyetlen földönkívüli nélkül.

A mesteri félretájékoztatási taktikával felfegyverzett csoport könnyen hiteltelenné és nevetségessé teheti az ufóügyek kutatóit és minden mást, ami fényt deríthetne a rejtélyes szürkék létezésére. Az emberrabláshoz kötött kísérletek így nyugodtan folyhatnak, további ezrek életét keserítve meg, de folyamatos technológiai fejlődést hozva az Egyesült Államok kormányzatának.

Delfinek

Egyes elméletek szerint a szürkék lehetnek a delfinek jövőbeli tényleges leszármazottai vagy csupán genetikai leszármazottai is, akik saját gyalázatos céljaik miatt térnek vissza a mi korunkba. A szürkék és a delfinek között megfigyelhető hasonlóságok, a bőr textúrája, a szín és az ellenségek megzavarására alkalmas ultrahang-kibocsátás képessége mind olyan körülmény, amelyet érdemes figyelembe venni az ufókutatók szerint.

Kísérleteznek rajtunk?

Az egymást követő emberrablásoknak áldozatul esettek apró fémeszközöket vettek észre testükbe ültetve, többnyire az orrüregekben, de gyakran más testrészekben is. Az orvosok által sikeresen kioperált implantátumok eredetét sohasem sikerült tisztázni.

A felhasznált fémek gyakran olyan anyagok, amelyeket a földi tudomány nem ismer, a tárgyak rendeltetése pedig megfejthetetlen. Az összeesküvés- elméletek hívei között komoly viták folynak arról, hogy vajon nyomkövetők lehetnek-e, vagy még annál is komolyabb műszerek.

Cikkünk David Southwell és Sean Twist Rejtélyes esetek - A legérdekesebb összeesküvés-elméletek című könyve alapján készült, mely az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg.

OLVASD EL EZT IS!

  • földönkívüliek
  • összeesküvés-elmélet

Anglia tagadja a rejtélyes UFO-leszállást

Ezt is szeretjük