Az új fotófilter teljesen kikészítette a felhasználókat: azt mutatja meg, hogyan látják őket mások

Nem úgy látnak minket az emberek, ahogy mi saját tükörképünket, és ezt egy új alkalmazás be is bizonyította.

arckép nyitó

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tudod, hogyan látnak téged mások valójában? Mint kiderült, sokaknak eddig fogalma sem volt róla, és miután kiderítették, egészen ledöbbentek attól az arctól, ami visszatekintett rájuk.

Hiszen a tükörben látszódó kép, vagy akár a szelfikamera sem úgy mutatja az arcot, ahogy a valóságban látszódik, elvégre bármennyire is triviális, nem árt tudatosítani, hogy azok mind tükröződések.

A fájdalmas valóság

A TikTokon nemrég fedezték fel, hogy egy új filterrel kideríthető a valós kinézet, ami noha egyszerűen csak megtükrözi a felvételt, sok esetben teljesen átalakítja a kinézetet.

A videón jól látszik, hogy legtöbben egészen megdöbbentek attól, ahogyan valójában kinéznek. Természetesen szerintünk egyikük sem vált kevésbé vonzóvá, de tény, hogy ez az ékegyszerű filter sokak arcberendezését, jellegzetes karakterét teljesen megváltoztatta. És valljuk be: x év alatt a tükörből már mindannyian megismerkedtünk vonásainkkal, ha orcáink a "másik oldalra" kerülnek, abba a látványba egészen belezavarodhatunk.

A cikk az ajánló után folytatódik

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha most már kíváncsi lettél, akár a TikTok alkalmazásában is megtekintheted valós kinézeted. Miközben videót rögzítesz, nyomj a bal felső effekt gombra, majd választ ki a speciális effektek közül azt, amelyik két irányba mutató nyilat ábrázol! Miután elkezded a felvételt, letesztelheted, hogyan nézel ki mások szemében. De ha nem akarsz ezzel bajlódni, egyszerűen válaszd ki az egyik portréképedet, majd valamilyen képszerkesztő programba töltsd fel, akár paintbe, és vízszintesen tükrözd meg. Voilá!

Felismerhetetlenségig tönkrement a családi fotó: döbbenetes, ahogyan kijavították

Michelle Spalding úgy állítja helyre a sérült fotókat, hogy azok gyakran élesebbek és tisztábbak lesznek, mint eredeti állapotukban. Nézz meg néhányat a munkái közül: elképesztően jól sikerültek!

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük