Ezt a magyar karácsonyi vásárt tartják Európa legszebbjének - A külföldiek is imádják
A budapesti Advent Bazilika lett Európa legszebb karácsonyi vására.

advent-bazilika
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Európa legszebb karácsonyi vásárának választották az Advent Bazilikát. A European Best Destinations független utazási portál 2019-es online szavazásán a Szent István-bazilika előtt megrendezett karácsonyi rendezvénysorozat több mint 39 448 voksot kapva diadalmaskodott Bécs, Gdansk és Brüsszel előtt. Ráadásul úgy, hogy egyúttal minden eddigi szavazási rekordot is megdöntött.

Európai immár legszebb karácsonyi vásárát kilencedik éve azzal az eltökéltséggel hozzák létre a szervezők, hogy az év végi rendezvénydömpingből kiemelkedve, a Szent István-bazilika előtti téren semmihez sem hasonlítható ünnepi atmoszférát teremtve, minőségi időtöltést nyújtsanak a látogatóknak. - Az Advent Bazilika az évek során Budapest egyik meghatározó turisztikai látványosságává, rendezvénysorozatává vált - mondták a szervezők.

- Mint minden évben, így idén is azzal a szándékkal szerveztük meg, hogy az eseménnyel hozzájáruljunk Budapest és Magyarország turisztikai vonzerejének növeléséhez. A versenyben való részvételünk is azt a célt szolgálta, hogy az Advent Bazilika mellett ráirányítsuk a figyelmet a fővárosra. Büszkék vagyunk az eredményre, hatalmas öröm, hogy ilyen erős visszajelzést kaptunk a látogatóktól. Hálásan köszönjük mindenkinek, aki ránk szavazott - tették hozzá.

A kiemelt kép forrása: Advent Bazilika

Ezt is szeretjük