Ha csak egy karácsonyi vásárra mész el idén, ez legyen az - Jó ügyet szolgál

Közösségi adományozással bővül a Kutyabarát karácsonyi vásár. Tegyünk együtt a menhelyi kutyákért!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az #adjegyötöst kihívás teljesítésével vagy pénzadományozással most a menhelyi kutyákat is lehet segíteni! A kezdeményezés mögött a Kutyaszemmel program közösségi kampánya áll, melyhez már a sztárok közül többen is csatlakoztak. Az adománygyűjtési program záróeseménye a december 8-án megrendezésre kerülő Szimpla Kutya - Kutyabarát karácsonyi vásár, ahol Tornóczky Anita kutyatréner kutyás workshopot tart az érdeklődőknek.

#adnimenő - Ráadásul most az adomány duplán számít!

Az ünnepek közeledtével az ajándékok beszerzése és az ünnepi menü hozzávalóinak vásárlása mellett fordítsunk nagyobb figyelmet a nehezebb sorsban lévőkre is, és adományozzunk! Adhatunk pénzt, élelmiszert, tárgyakat, az időnket, de adhatunk úgy is, hogy felhívhatjuk a figyelmet egy jó ügyre, a lényeg: tegyünk valamit a társadalomért. Idén a Cofidis Magyarország a Kutyaszemmel programjával, karácsony előtt egy harmincnapos kihívással és közösségi adományozási kampány indításával segíti a menhelyi kutyák helyzetét.

Az #adjegyötöst kihívás teljesítésével vagy pénzadománnyal a Hangya Közösség téli adománygyűjtését és a menhelyeken élő kutyákat lehet támogatni egy közösségi adománygyűjtő felületen. Most minden felajánlott összeg duplán számít, ugyanis a vállalat 1 millió forintig megkétszerezi az adományokat, és minden további forint is a menhelyi kutyák segítésére megy.

A gyűjtéssel párhuzamosan fut egy videós kihívás is, ahol arra kérnek minden kutyabarátot, hogy videózza le, ahogy a kutyája pacsit ad, majd az #adjegyötöst és #kutyaszemmel hashtagekkel ellátva publikálja Facebook- és/vagy Instagram-oldalán, felhívva ismerősei figyelmét az adománygyűjtésre, illetve hívja ki ismerőseit a kihívás teljesítésére.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Már sztárok is csatlakoztak

A kampányba már a hazai sztárok egy része is beszállt, és töltött fel saját videót közösségimédia-felületére, melyben az #adjegyötöst kutyapacsis trükköt csinálják meg kedvencükkel. Akik már csatlakoztak: Debreczeni Zita, Takács Nóra, Rubint Rella, Ábel Anita, Básti Juli, Kovács Patrícia, Lang Györgyi és Falusi Mariann, Kevin kutya és még sokan mások.

Nézd meg ezt is - A rendőrség naptáránál ma már nem lesz cukibb

A vancouveri rendőrség jótékony célra ajánlja fel az imádni való naptárak eladásából származó bevételt, melynek a keresőkutyák a főszereplői.

Ezt is szeretjük