A világ leghíresebb medvéje csütörtöktől a mozikban: Micimackó
Nosztalgiázz, és vidd el a gyerkőcöt az új egész estés Micimackó-filmre július 7-étől!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A régi bájjal, szellemességgel és hóbortokkal fűszerezett teljesen új alkotás lehetőséget ad egy egészen különleges találkozásra a bölcselkedő csacsi, öreg medvével és barátaival, Tigrissel, Nyuszival, Malackával, Kangával, Zsebibabával és végül, de nem utolsó sorban, Fülessel, aki megint elhagyta a farkát. Az egész estés animációs film 2011. július 7-én kerül a hazai mozikba.

Micimackó

Bagoly az egész társaságot egy felettébb vad kalandba keveri, melynek célja, hogy Róbert Gidát megmentsék egy képzeletbeli vádaskodástól. Úgy tűnik, nagyon zűrös nap lesz ez egy medvének, aki csupán némi mézért indult útjára.

A.A. Milne öt története inspirálta a Disney klasszikusokra jellemző, kézzel rajzolt művészeti stílusban életre hívott Micimackó című egész estés animációs filmet.

Micimackó CD-n is!

Július 7-én a film zenéje is megjelenik CD-n, melyen a dalokat kedvelt hazai művészek előadásában hallgathatod meg.

A Micimackó filmzenéje 18 remekbeszabott dalt tartalmaz, melyek közül nyolc magyar nyelvű dal szerepel Zséda, Janza Kata, Pál Tamás és olyan karakteres színészek előadásában, mint például Micimackó magyar hangját alakító Mikó István, Bagoly magyar hangjaként szereplő Balázs Péter, Nyuszi hangját kölcsönző Szacsvay László vagy Malacka magyar hangjaként Náray Erika.

Nézd meg a Micimackó előzetesét!

Ha egy kis ízelítőre vágysz, kattints az alábbi videóra és nézd meg a Micimackó szinkronizált előzetesét!

Ezt is szeretjük