A házszámod befolyásolhatja a sorsod

A tiéd hányas?

A te lakhelyed milyen energiákat hordoz? Nagyobb hatással lehetnek az életedre, mint gondolnád.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A számmisztika szerint minden számnak megvan a maga rezgése, ami hatással van a környezetére, és nincs ez másként a házszámoknál sem. Az, hogy milyen szám alatt laksz, hatással lehet a gondolkodásodra és arra is, hogy mi mindent élsz át.

Ha pontos eredményt akarsz kapni, add össze a házszámot, valamint az emelet és az ajtó számát addig, amíg egyjegyű számot nem kapsz. Ha például 57-es a házszámod, és a 4. emelet 48-ban laksz, akkor 5+7+4+4+8 = 28, 2+8 = 10, 1+0 = 1 lesz az eredmény. Neked hányas szám jött ki? Olvasd el az elemzést!

1-es

Ha 1-es a házszámod, az otthonod vibráló, alkotó energiákat hordoz, és kedvezőek a körülmények a kreatív tevékenységekre és az önkifejezésre. Támogatnak abban, hogy felvállald a többiektől való különbözőséged, és felkeltsd önmagad és az alkotásaid iránt más emberek érdeklődését is. Új ötleteket és eredeti találmányok lehetőségét hordozza, érdemes mindezt kihasználnod.

2-es

Ha 2-es szám alatt laksz, otthonod a családi energiákat támogatja, és megfelelő környezetet teremt a gyerekneveléshez. Olyan embereknek is kedvező, akik gyerekekkel dolgoznak, segítő vagy szociális tevékenységet folytatnak, de pszichológusoknak is ideális. Ez a szám szemlélődésre és elmélyedésre buzdít, és erősíti az intuitív meglátásokat.

3-as

A 3-as számú lakások mozgalmasságot és tevékeny, cselekvő energiákat hordoznak. Nem kizárt, hogy mindig nyitva áll az ajtód a barátok és ismerősök előtt, vagy régebben zajlott itt nagy társasági élet. Átmeneti tartózkodásra, albérletnek különösen alkalmasak ezek a helyek, mint ahogy diplomáciai feladatok esetében is. Különösen illik hozzájuk a piros szín.

4-es

A 4-es számú házak a kapcsolattartás és a kommunikáció terei. Az itt lakóknak sok lehetőségük adódik a beszélgetésre, de kreatív tevékenységekre is különösen alkalmasak ezek az otthonok. Ám ha ilyen helyen élsz, nem kizárt, hogy megugrik a telefonszámlád, vagy folyamatosan a neten lógsz, hogy kapcsolatban maradj a többi emberrel. Ezekhez a lakásokhoz a kék és sárga színek illenek a legjobban.

5-ös

Az 5-ös rezgése a kihívásokról, a változásról és az új élmények kereséséről szól. Ha itt laksz, lehet, hogy nyughatatlanság tölt el, ami pozitív vagy negatív lehet attól függően, mit kezdesz vele. Gyakran átmeneti szállásnak alkalmasabb, mint huzamosabb tartózkodásra. Az is lehet, hogy gyakran késztetést érzel, hogy átrendezd, illetve megváltoztasd a dekorációt, vagy épp más emberrel lakj ott. A tér viták és konfliktusok forrása is lehet.

6-os

A 6-os számú lakások kellemes, békés és szerető energiákat hordoznak. Nyugalmuk kedvez a kényelem megteremtésének, lehetőséget ad a pihenésre, de a kreativitás és a romantika kibontakoztatására is. Mivel itt felerősödhetnek az érzéseid, lökést adhat az önismeretnek. Ezeken a helyeken jól érzik magukat a növények és a háziállatok. Érdemes minél melegebb színekkel berendezned.

7-es

A 7-es számú házak és lakások a misztikusok kedvelt helyei. Gyakran fantáziadús, vagy intellektuális tevékenységet végző embereket vonzanak, akiknek egyedüllétre van szükségük a munkájukhoz. Az érzelmi és a spirituális energiákat erősítheti az ilyen otthon, ám a társasági életnek nem kedvez túlságosan, és lakója olykor magányosnak érezheti magát.

8-as

A 8-as számú laktér a célokkal, az ambícióval és a földi javakkal rezonál, az itt lakókat így támogatja abban, hogy ne legyenek anyagi gondjaik, ám valószínűleg keményen meg is dolgoznak azért, hogy jól menjen a soruk. Az új üzleti vállalkozásoknak is kedvez ez a szám, és segít a célok elérésében. Ha 8-as helyen laksz, érdemes támaszkodnod ezekre az energiákra, és növényeket tartanod.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

9-es

A 9-es számú lakások egész kis szentélyek lehetnek, nemritkán zenészek, papok és spirituális tanítók székhelyei. Itt az intuíció és a különleges képességek - mint a telepátia vagy a tisztánlátás - gyorsan fejlődnek. Ugyanakkor az, aki itt lakik, empatikussá válhat, gyakran késztetést érez, hogy megmentsen másokat, és érzékenyen érinthetik a körülötte lévők problémái.

Ezt is szeretjük