5 alig ismert kedvezmény, ami neked is jár!

Miért fizetnél az egyik patikában többet, ha a másikban kedvezményt kaphatsz? Miért vásárolnál máskor, ha hétvégén féláron is megteheted?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma már annyi a reklámújság, óriásplakát és újsághirdetés, hogy közöttük a legtöbb akcióra már fel sem figyel az ember .

Pedig érdemes szemfülesnek lenned: ha tudod, mikor kell felkeresni az áruházakat, melyek azok a patikák, ahol kedvezményeket kaphatsz, és hogyan juthatsz ingyen utasbiztosításhoz, összességében akár több tízezer forintot is megspórolhatsz!

Kedvezmények a patikákban

Ha gyógyszerre van szükséged, érdemes a budapesti Blaha Lujza téri Csillag Gyógyszertárat felkeresned. A patika ugyanis három recept együttes beváltása esetén 300 forint kedvezményt ad a gyógyszerek térítési díjából. Az akció 2009. június 24-étől visszavonásig érvényes - de még nem késtél le semmiről.

Ha az ország más részén laksz, akkor is részesülhetsz kedvezményben: a törzsvásárlói kártyát, és a vele járó kedvezményeket az ország számos patikájában igénybe veheted. A kártyát térítésmentesen igényelheted a gyógyszertárban, birtokában pedig több vény nélkül kapható terméket, vitamint és étrend-kiegészítőt vásárolhatsz meg az eredetinél jóval alacsonyabb áron, emellett pedig minden vásárláskor pontokat írnak jóvá a kártyádon, melyeket a törzsvásárlói katalógusban értékes ajándékokra válthatsz be.

Kattints ide, és tudj meg többet a gyógyszertári törzsvásárló kártyáról, és a patikai kedvezményekről!

Szuper szombat - 30-70%-kal olcsóbban

A gazdasági válság következtében megemelt áfát és a folyamatos áremelkedéseket számos áruházlánc igyekszik kompenzálni különféle akciókkal. Ezek egyike a Szuper szombat, amikor a nagy bevásárlás után akár 30-70%-kal több maradhat a pénztárcádban, ha figyelsz arra, hogy mit teszel a kosaradba.

Nem kell mást tenned, mit szombaton vásárolni a Spar, Interspar, Kaisers és Plusz üzletek valamelyikében, ahol szombatonként mindig más-más árut, illetve termékcsoportot kínálnak az eredeti árnál jóval olcsóbban.
Az aktuális kedvezményekről és a Szuper szombatok akcióiról az említett üzletek szórólapjain találsz bővebb információt.

Igényelj SuperShop kártyát!

A SuperShop kártyát szintén a Kaisers, a Spar, az Interspar és a Plusz üzleteiben igényelhetsz. Csupán egy szórólapot kell kitöltened és leadnod, a pontgyűjtő kártyát ezután postázzák majd, amelyet aztán minden egyes vásárlásnál a pénztárosnak kell átadnod. A vásárlás végén minden száz forint után jóváírnak a kártyádra egy pontot, amely egy forintot ér - bizonyos termékek vásárlása esetében extra pontokat is kaphatsz. Az igénylőlapon érdemes a születési dátumodat is feltüntetni, ha ugyanis a születésnapodon vásárolsz az említett üzletek bármelyikében, dupla pontot írnak jóvá.

Pontokat az OBI áruházakban, tankoláskor a OMV töltőállomásain, és a Burger Kingben is gyűjthetsz. Az egy forintot érő pontok kevésnek tűnhetnek, de néhány hónap alatt több ezer forintot is összegyűjthetsz a kártyádon, ami sokat jelenthet egy hónap végi nagybevásárlásnál.

Utazási biztosítást ingyen

Az Európa számos országában jelen lévő olasz bank, a Banco Popolare akciós lekötésekkel és kedvezményes számlacsomagokkal áll immáron a magyar ügyfelek rendelkezésére is.
Ami miatt kifejezetten említésre méltóak, az többek között az az akciójuk, melynek keretében ingyenesen nyithatsz folyószámlát a banknál. A folyószámla havi díja csupán 49 forint, emellé kapsz egy dombornyomott, külföldön is használható bankkártyát, amelynek fenntartási díját az első évben teljes egészében elengedik, és amely mellé egy egyéves, külföldi tartózkodásra alkalmas, teljes körű utasbiztosítást is kapsz.
A bankkártya díja a második évtől is csupán 2 ezer forint, ráadásul egy hónapban háromszor vehetsz fel vele pénzt ingyen.

Ha felkeltette az érdeklődésed a Banco Popolare akciója, a részletekkel és az olasz bankkal kapcsolatban itt találsz bővebb információt. »

Utazz olcsóbban!

Bécs nyáron is szép, ráadásul, ha vonattal utazol, ingyen járhatod körbe a várost.

Ha ugyanis négy napot - vagy kevesebbet - tervezel eltölteni az osztrák fővárosban, és a MÁV-nál retúrjegyet váltasz, magát a vasúti menetjegyet az első két napon bérletként használhatod Bécs összes tömegközlekedési eszközén - nem kell tehát külön jegyre költened.

A teljes árú retúrjegy 31 euróba kerül, de itthon természetesen forintért veheted meg, most körülbelül 9 ezer forint. A kedvezménnyel kapcsolatban a MÁV-jegyirodákban kaphatsz bővebb felvilágosítást, de a részleteket megtalálod a www.mav-start.hu weboldalon is.
Ezt is szeretjük