3 kártyavetési mód, amivel az előző életedbe láthatsz

Így értelmezd a lapokat

Most megtudhatod, ki voltál és mik a feladataid.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mivel a Tarot lapjai rendkívül szemléletesen ábrázolják a szereplőket, a pakli különösen alkalmas eszköz arra, hogy betekintést kapj előző életeidbe. A rajta látható figurák és érzések néha nagy erővel jelenítik meg azt az információt, melyre szükséged van, és meglepő felismerésekhez vezethetnek el.

Egyes kirakások azt mutatják meg, hogy előző életeidből milyen karmikus leckéket hoztál, és milyen hatással vannak ezek jelenlegi feladataidra.

Más kirakások sokkal inkább az előző életbeli történésekre fókuszálnak, és kevésbé vizsgálják azok jelenbeli hatását. Emellett olyan vetések is léteznek, melyekből a karmikus kapcsolat részleteiről szerezhetsz információkat. Próbáld ki a speciális kirakásokat!

Előző életek

Az első kirakáshoz 13 lapra lesz szükséged. Ez egy összetett vetés, mellyel nemcsak a legutóbbi, hanem az azt megelőző életeidbe beleláthatsz. Miközben megkevered a paklit és veszel néhány mély lélegzetet, koncentrálj arra a kérdésre, hogy hogyan hatnak előző életeid a jelenlegi életcéljaidra!

Az első 12 lapot úgy kell kiraknod, mintha egy óra számlapján tennéd őket körbe. Ám nem az óramutató járásával megegyező irányban kell haladnod.

Az első hat lapot alulra tedd ki félkörben, balról jobbra! A második hat a felső félkört fogja alkotni, ezzel bezárva a kört. Ezt is balról jobbra rakd ki, majd az utolsó, 13. lapot tedd a kör közepére!

A kártyák 1-től 5-ig egy régebbi előző életet mutatnak, melyeknek a hatása megmutatkozik a jelenben is. A 7-től 11-ig tartó sorozat a legutóbbi életre vonatkozik, a 6.,12. és 13. pedig a jelenlegi életedet mutatja. Az 1-es és a 7-es kártya mutatja, hogy ki voltál előző életeidben,a 2-es és a 8-as azt, hogy hogyan fejezted be ezeket az életeket.

A 3-as és a 9-es arról szól, hogy mi volt a célod az előző életeidben, a 4-es és a 10-es arról árulkodik, hogyan érted el a célodat. Az 5-ös és a 11-es megmutatja, mi az, amit hoztál ezekből az életekből, a 6-os és a 12-es pedig azt, hogy ezek hogyan jelennek meg a jelenlegi életedben. A 13-as a jelenlegi életcélodat jelképezi. Ha csak az egyik életre vagy kíváncsi, elég, hogyha csak hét lapot raksz ki valamelyik félkörbe.

Szeretnél többet tudni?

Ha szeretnél részletesebben megismerkedni a Tarot kártyával, hallgasd meg szakértőnket!

Karmikus leckék

Ha egyszerűbb kirakásra van szükséged, vagy még nem vagy rutinos a Tarot olvasásában, érdemes ezt a vetést használnod. Ez a sorozat az előző életednek a mostanira gyakorolt hatását mutatja, valamint a karmikus leckéidet. Nyolc lapra lesz hozzá szükséged. Keverd meg a paklit, majd balról jobbra rakd ki a lapokat. A legfelső sorba négyet, alá a résekbe hármat, és az utolsót legalulra, középre tedd.

A felső négy kártya balról jobbra a következőket jelenti: előző életed érzelmi hatása, szellemi hatás, spirituális és fizikai hatás. Az alsó három balról jobbra azt mutatja, milyen karmikus törlesztenivalód van, majd azt, mi a karmikus feladatod, végül azt, hogy hogyan jelenik meg az előző életed hatása a jelenben. Az utolsó lap a jövőbeli hatást mutatja.

Karmikus kapcsolat kirakás

Ha arra gyanakszol, hogy valakivel karmikus kapcsolatod van, ezzel a kirakással utánajárhatsz. Nyolc lapot rakj ki a következő módon!:

--------1--------7--------5---6--------
------3---4------8----------2----------

Minden egyes lap egy-egy kérdésre ad választ:

1. Hogyan ismerted meg ezt az embert az előző életedben?
2. Milyen volt a kapcsolatotok?
3. Milyen érzéseid voltak vele kapcsolatban?
4. Ő milyen érzéseket táplált irántad?
5. Milyen karmikus törlesztéseid vannak vele kapcsolatban?
6. Mi a feladatod jelenleg vele?
7. Mit kell elkerülnöd, ha nem akarsz vele szemben újabb karmikus terheket felhalmozni?
8. Milyen kedvező hatásokat várhatsz a jövőben ettől a kapcsolattól?

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A kártyák értelmezéséhez segítségül hívhatod a Tarot-val foglalkozó könyveket, de a kártyaolvasást mindenképp az intuícióddal kezdd! Nézd meg, mit sugallnak számodra  az egyes lapok! Milyen érzéseket keltenek benned? Mi jut róluk eszedbe? Csak ezután nézd meg az értelmezésüket! Mivel a legtöbb kártyalap alakokat és helyzeteket ábrázol, sokszor egy az egyben ki lehet belőlük olvasni, hogy ki voltál előző életedben, férfi vagy nő, mi volt a foglalkozásod, illetve milyen érzéseid voltak.

Ezt is szeretjük