3 ijesztő jóslat a jövőről, amit eddig nem ismertél
Mikor tör ki a harmadik világháború?
Háborúk, katasztrófák és a Föld pusztulása - mi vár még ránk?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az olyan jövőbelátókat, mint Nostradamus, a legtöbben ismerik, léteznek azonban olyan jósok is, akikről nem mindenki tud, ugyanakkor számos próféciájuk igazolódott be az évek során. A következő három különös személy is ilyen, a jövőre vonatkozó látomásaik pedig, ha hinni lehet nekik, egész biztos nem hagynak hidegen.

Alois Irlmaier
A Közel-Keletről indul el a háború?

Csapás a Közel-Keletről

Alois Irlmaier egyszerű német ember volt, egészen az ötvenes évekig, amikor is megjósolta a harmadik világháború kitörését. Próféciája szerint az új Közel-Keleten lángol fel mindennél erősebben a gyűlölet, mely felperzseli a mediterrán térségeket és a Balkánt, majd a világ többi részére is kiterjed. Látomásában két férfit látott, egy kisebb, fekete bőrűt és egy magasabb, világos hajút, akik meggyilkolnak egy harmadikat, minek következtében másnap reggel háborúba veszik a világ.

Állítása szerint a bosszú a nagy vízen túlról érkezik majd, a repülők sárga port dobnak le az Északi- és a Fekete-tenger között, zöld és sárga füst lepi be az eget, majd a földet, ahol soha többé nem nő majd fű.

Ezután egy különös tárgyat dobnak a tengerbe, mely tölcsérszerű, hatalmas nyalábot teremt, mely földrengéseket okot, valamint áradásokat, és hatalmas területeket tüntet el a föld színéről.

A végső csapást követően azonban hosszú ideig tartó béke köszönt az emberiségre, ám a túlélőknek mindent onnan kell kezdeniük, ahol nagyapáik is kezdték.

A próféciát tanulmányozó kutatók szerint a közel-keleti válság napjainkban reálisabb probléma, mint valaha, így szerintük a jóslatok alapján joggal lehet attól félni, hogy az említett világháború még a 21. század korai évtizedeiben megkezdődik.

Valami nagyon szörnyű dolog jön

Baba Vanga, az 1911 és 1996 között élt vak, bolgár javasasszony népszerű gyógyítónak számított - temetésén hatalmas tömegek vettek részt -, aki amellett, hogy értett a különféle növényekhez és főzetekhez, a szóbeszéd szerint misztikus erők birtokában volt, többek között számos olyan dolgot mondott a jövőről, mely azóta bebizonyosodott.

Legfurcsább próféciái közé tartozik a bolygó sorsáról szóló látomása, mely szerint 4599 ember halhatatlanságot nyer, és képes lesz közvetlenül kommunikálni Istennel, minek köszönhetően ezt követően alig száz éven belül megkezdheti az emberiség a beolvadást azon idegen bolygók százain, melyeket benépesít majd.

Jóslatai szerint továbbá 2221-ben, a földönkívüli élet után kutatva valami igazán szörnyűvel fogunk találkozni, aminek végzetes következményei lehetnek. Mindemellett úgy vélte, 2010-ben azon események is megkezdődnek, melyek egy harmadik világháború kitöréséhez vezetnek majd.

Baba Vanga
A világűr jelenti a jövőt?

Üstökös rázza meg a Földet

Szent Hildegard nem csupán az egyik legjelentősebb női szent volt, de a 12. században rendkívülit alkotott mind a zene, mind az irodalom, mind pedig a gyógyítás terén. Kevéssé ismertek próféciái, melyek közül az egyik legtöbbet emlegetett, melyet sokan az Amerikai Egyesült Államok bukásával azonosítanak, nem túl biztató a bolygó jövőjére nézve.

Hildegard jóslata szerint, amikor számos országot sújt éhínség és szegénység, a nagy nemzetet, melyet sok különféle ember népesít be, földrengés rázza meg, valamint viharok és árhullámok pusztítják, minek következtében szétválik, egy része pedig el is süllyed.

Egy hatalmas üstökösről is beszél, mely becsapódása után nagy árvizeket okoz, melyek sok más országot is elárasztanak, a part menti városok pedig, csak úgy, mint az élet jó része, eltűnik.

Szent Hildegard
Elpusztulhat az Egyesült Államok?

Akik pedig túlélik a csapásokat, szörnyű betegségek áldozatai lesznek. A prófécia végén azonban az is szerepel, hogy mindezek után visszatér a béke a Földre.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük