Heti horoszkóp február 6-tól 12-ig: a Szűz új lappal kezd, a Bak erősebb, mint valaha

A héten sokan érzik energikusabbnak magukat a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A napokban végre kezdünk felébredni az álmos január után, és tettre készen tekintünk 2023 előttünk lévő részére. Sokan már a tavaszt várják, de addig még sok víz lefolyik a Dunán!

Míg az első rügyek megérkeznek, sok másnak is örülhetünk. Sokak kezdenek most új lappal, és sokan érzik úgy, jóval energikusabbak, erősebbek, mint máskor.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Itt az ideje lezárni azt a bizonyos dolgot, ami jó ideje nyomaszt, és továbblépni. Most érezheted, hogy van ehhez bátorságod és lendületed. Párkapcsolatodban kis vita támadhat pénzügyek miatt. A viharfelhők egykettőre elvonulnak, ha megbeszélitek. Szingli vagy? Barátnőd vakrandi szervezését fontolgatja: meglepő, kit választana neked. Horoszkópos ékszer»

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nagyszerűen mennek a dolgaid. Most úgy érezheted, tényleg a jó úton vagy, és minden rendben halad az életedben. Ez még akkor is igaz, ha rengeteg tennivalód van. Szíved szerelmével minden csodásan telik. Tele vagytok tervekkel és lelkesedéssel. Ha még nincs párod, egy másik nőben riválisodra ismerhetsz. Horoszkópos ékszer»

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid jó irányt vesznek. Most úgy tűnik, egyenesbe jöhetsz, vagy elindulsz az afelé vezető úton. Ebben nagy szerepe lesz egy spórolóötletnek, -praktikának. Párkapcsolatod harmonikus, most többet lesztek kettesben is. Szingliként ráébredsz, kire és mire is vágysz valójában. Horoszkópos ékszer»

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Lendületes és energikus vagy. Egyszerre több mindent forgatsz a fejedben, de tengernyi terved nem fáraszt, inkább tovább motivál. Szerelmeddel sok-sok beszélgetés vár, most rengeteget beszélgettek álmaitokról, vágyaitokról. Ha még nincs párod, egy új jelöltet szemelsz ki magadnak. Horoszkópos ékszer»

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Jó hírekre számíthatsz a napokban. A hír egy számodra fontos személytől származik, és mindkettőtök részére örömteli lesz. Kedveseddel új közös tervetek születik, ami mindkettőtöket fellelkesít, és jó energiákkal tölt el. Ha még egyedülálló vagy, kéretlen udvarlód akad, akit határozottsággal tudsz elhárítani. Horoszkópos ékszer»

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Már alig várod a tavaszt. Sok energiát érzel magadban, és tele vagy tervekkel a napos évszakokra. A februári hónap ugyancsak eseménydús lesz: sok dolog történik, ami által rengeteget fogsz fejlődni. Kedveseddel új fejezetet kezdtek, most lezárul egy rosszabb periódus, és minden felhőtlenebb lesz. Szingli vagy? Az online ismerkedés sikert hozhat. Horoszkópos ékszer»

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, ugyanis ráébredsz, hol folyik ki a pénz a kezedből. Most megfoghatod a dolgot, ami hamarosan a bankszámládon is meglátszódhat majd. Ha kapcsolatban vagy, ketten oldotok meg egy hirtelen felmerülő nehéz helyzetet. Még várod a párod? Barátnőd ismerőse kelti fel az érdeklődésedet. Horoszkópos ékszer»

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Új helyzetbe kerülsz, ami nemcsak izgalmas, kalandos, de tanulságos is lesz neked. Tapasztalataid később is jól jönnek majd. Kedveseddel kis félreértés támad köztetek, amit még sokáig emlegetni fogtok. A vicces sztorit sokaknak elmesélitek majd. Ha még egyedülálló vagy, egykori plátói szerelmed jut eszedbe. Horoszkópos ékszer»

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Munkahelyeden fontos feladatot adnak neked, ami előbbre jutásod is szolgálhatja. Érdemes odatenned magad, hogy igazán jól helytállj. Szíved választottja meglep egy megnyilvánulásával. Ha még nincs párod, egyszerre két illető is megtetszik. Nem a tiéd, hanem az ő lelkesedésük fog dönteni végül. Horoszkópos ékszer»

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Bár jöhet egy váratlan probléma, most erősebbnek érzed magad, mint valaha. Felszívod magad, és huszárvágással véget vetsz neki. Szíved választottja és közted felizzik a láng, felerősödik a vonzalom. Most talán ki sem mozdulnátok a lakásból. Ha még egyedülálló vagy, egy olyan személy tetszik meg a héten, aki valójában nem az eseted. Humora mégis lebilincsel. Horoszkópos ékszer»

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Valakiben csalódnod kell, mert nem teljesíti a neked tett ígéretét. Beszéljétek meg a dolgot, ugyanis ezt a kapcsolatotok bánhatja! Kedveseddel a napokban közös öröm ér titeket. Ha még nincs párkapcsolatod, exed bukkan fel a láthatáron, ami kettős érzéseket ébreszthet benned. Horoszkópos ékszer»

Halak (II. 20. - III. 20.)

Valaki jó példát szolgáltat előtted, de eleinte nem akarod ezt belátni. Tedd félre a makacsságot, büszkeséget, és bátran tégy hasonlóan, ha jónak látod. Szerelmeddel egy kellemes tavaszváró program színesíti meg a hetet. Ha még szingli vagy, egy újonnan megismert jelölt hívhat randira. Horoszkópos ékszer»

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

(Kép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük