Lélegzetelállító képek: ezek lettek 2019 legszebb tájfotói

Kihirdették a 2019-es Év Nemzetközi Tájképfotós-pályázatának nyertesét. A nevezők fotói tökéletesen bemutatják, milyen gyönyörű az anyaföld.

2019 legszebb tájfotói
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A tavalyi évben 840 résztvevő több mint 3400 pályamunkájából választották ki a legszebb fotókat a 2019-es év Nemzetközi Tájképfotósa versenyén. A győztesek között egy magyar fotós is van.

A beküldött felvételek átlagos értékelése 85,2%, így a pályázatokból készülő albumban csodaszép tájképekre lehet majd számítani. 

2019-es Év Nemzetközi Tájképfotósa

Miután alaposan átnézték a szebbnél szebb képeket, hat szakértő tagból álló zsűri választotta ki a legjobbakat, köztük a tavalyi év nyertese, Adam Gibbs, aki szintén Oleg Ershov, orosz fotós munkája mellé tette le voksát. Így ő lett a 2019-es Év Nemzetközi Tájképfotósa, míg a francia származású Magali Chensel nyerte el a 2019-es Év Nemzetközi Fotójának díját. A képek magukért beszélnek.

(Képek forrása: internationallandscapephotographer.com, borító-és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary)

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük