2011-es karmahoroszkóp

A csillagok lehetőséget adnak rá, hogy előző életedben elkövetett hibáidat kijavíthasd a jelenlegiben. A karmahoroszkóp megsúgja, mit tegyél 2011-ben.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Korábbi megtestesüléseidben nemcsak tapasztalatokkal lettél gazdagabb, hanem bizonyos feladatokat is kaptál a következő inkarnációdra. Ezek tejesítésével helyrehozhatod korábbi mulasztásaidat.

Így hatnak a bolygók az életedre!

Nézegess képeket!

Elolvasom

2011-es karmahoroszkópunk megmutatja, miben érdemes fejlődnöd. Ha teljesíted karmikus feladataidat, egy boldogabb jövő felé vezet majd az utad.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Jelenlegi életedben megerősítheted vezető képességeidet. Ehhez kicsit háttérbe kell szorítanod az egódat, hogy a többiek érdekeit képviseld. Mint minden Kos, te is szívesen segítesz a nálad gyengébbeken, tanácsaidra nagy szükség lesz. Előző inkarnációdban méltatlanul kényszerítettek háttérbe, de a 2011-es év lehetőséget ad a kibontakozásra. Főleg a kommunikációdat és a diplomáciai érzékedet tudod hatékonyan fejleszteni.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Előző életedet szegénység és nélkülözés jellemezte, ezért is fordítasz most akkora figyelmet az anyagi jólét és egzisztenciád megteremtésének. A karmahoroszkóp az idei évben nem jelez pénzügyi téren hatalmas változást, de kreatív energiáidat jól kihasználhatod. Ötleteiddel sokat spórolhatsz, ezzel pedig a biztonságérzetedet erősítheted. Ráadásul 2011-ben megtanulod elengedni a számodra már felesleges értékeket is.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként hajlamos vagy a tudás felhalmozására, válogatás nélkül fogadod be az információkat. Előző inkarnációdban nem engedték, hogy tanulhass, pedig ez volt minden vágyad. Most lehetőséged van mindent bepótolni, iratkozz be egy tanfolyamra, valósítsd meg az álmaidat. 2011-ben ne maradj azon a területen, melyet nem te választottál magadnak, meg kell tanulnod végre kiállni magadért.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Állandóság és kiszámíthatóság - ez a jelmondatod. Mindezt még előző életedből hoztad magaddal. 2011 azonban a változások éve lesz: sorra szűnnek meg azok a pontok, melyeket eddig biztosnak hittél. A karmahoroszkóp szerint elérkezett az idő, hogy kilépj a biztonságos páncélod mögül, és alkalmazkodj a környezetedhez. Lebegjen a szemed előtt: valaminek a vége nem tragédia, hanem az újjászületés lehetőségét hordozza magában.

Karma vagy szabad akarat?

Asztrológus szakértőnkkel készült videónkból megtudhatod, mennyire határozza meg az emberi életet a karmikus küldetés.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az utóbbi időben túlvállaltad magad, a szeretteidért mindent megtettél. Azonban nem érezted, hogy kellőképpen méltányolják az igyekezetedet. Karmikus feladatod idén, hogy megtanulj háttérbe vonulni, illetve hagyni a dolgokat megtörténni. Nem védhetsz meg mindenkit a pofonoktól, ráadásul így a személyes fejlődésük lehetőségét is gátolod. 2011-ben belátóbb és következetesebb leszel, megfontoltabban éled az életedet.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha a Szűz jegyében születtél, hajlamos vagy magányos harcosként küzdeni a világ ellen. Ennek most vége, 2011-ben felismered a céljaidat, megtalálod a saját utadat. Nem rágódsz tovább a materiális gondjaidon, hagyod, hogy sodorjon az ár. A karmahoroszkóp szerint megtanulod elfogadni a feléd nyújtott segítő kezet, az együttműködésre és a kommunikációra helyezed a hangsúlyt. Csak így juthatsz el önmagadhoz.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg jegy szülötteként eddig csak lavíroztál az életben, a fontos helyzetekben kivártál, nem foglaltál nyíltan állást. A karmahoroszkóp azonban 2011-re változást jelez, képes leszel arra, hogy megfogalmazd kétségeidet, ellenérveidet, egyúttal döntéseidet is megvalósítsd. Nem bonyolítod túl a dolgokat, minél egyszerűbb megoldásokra törekszel. A kockázatokat azonban kerüld, ne alapozd a jövődet csak a szerencsédre!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpióként túl sok vasat tartasz egyszerre a tűzbe, képtelen vagy rangsorolni és eldönteni, hogy mi igazán fontos az életedben. 2011-ben szociális és racionális téren is fejlődhetsz, egyre gyakrabban érzed majd, hogy feleslegesen pazarolod az idődet. Megtanulsz szelektálni események és emberek között, és ezzel egy időben toleránsabbá válsz a környezeted iránt. Karmád szerint idei feladatod, hogy diplomáciai érzékedet jobban kihasználd.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Lelkiismeretesen dolgozol, ezzel gyakran a végkimerülésig hajtod magad. Egyre többször érzed azt, hogy tulajdonképpen a munkád lépett első helyre az életedben. 2011-ben karmikus feladatod, hogy lazábbá válj, és felismerd a határaidat. Nem dől össze a világ, ha néha magadra is figyelsz. A családod örömmel fogadja a fejleményeket, és néhány közös programmal újra közel kerülhettek egymáshoz.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Eddig sem volt problémád a csapatmunkával, ám 2011-ben még inkább kollégáidra kell majd támaszkodnod egy-egy sikeres projekt megvalósításához. Az elvégzett munka felszabadít, úgy érzed, semmi sem állíthat meg. A karmahoroszkóp szerint idén végre rátalálsz a belső harmóniádra, és mindennap hálát adsz a sorsnak, amiért ilyen kegyes veled. Az eddig befektetett energiáid végre megtérülnek.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Alapvetően inkább a szellemi és a lelki síkok vonzanak, ha a Vízöntő jegyében születtél. Ám 2011-ben a racionális oldalad is erősödhet. Végre sikerül elengedned a visszahúzó erőket, lezárod az instabil kapcsolataidat, melyek csak rabolták az energiádat. Mindezzel eleget teszel karmikus feladataidnak, és megújulsz, tele leszel friss ötletekkel, tervekkel. Munkahelyeden és a párkapcsolatodban is minden a legnagyobb rendben lesz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Bár eddig is főleg az intuíciódra hallgattál a fontos döntések előtt, 2011-ben ez fokozottan igaz lesz. Néhány jó befektetést is ennek köszönhetsz majd. A karmahoroszkóp kommunikációs téren fejlődést jelez, megtanulsz őszintébben és figyelmesebben közeledni a környezeted felé. Nyitottságod meghozza gyümölcsét, egyre többen keresnek fel, hogy kikérjék véleményedet. Lubickolsz a feléd áradó szeretetben.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Nagy 2011-es horoszkóp

  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Nagy 2011-es kínai pénzhoroszkóp

Ezt is szeretjük