Ha a 2000-es évek elején voltál tini, neked is volt ilyen karkötőd: 8 tárgy, ami ismerős lesz

Jellegzetes tárgyakat mutatunk, amelyek meghatározták a kétezres évek fiataljainak mindennapjait.

Kétezres évek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden kornak megvannak a maga jellegzetes tárgyai, melyeket főleg a fiatalok használnak. Így volt ez a 2000-es évek elején is, ám azóta a világ nagy változáson ment keresztül. Akkoriban számos olyan eszköz volt a mindennapok része, amik ma jó eséllyel a szekrény mélyén pihennek, vagy már csak az emlékezetünk őrzi őket. Legyen szó akár divatról, szórakozásról vagy technológiáról, egészen mást kedvelt egy akkori tini, mint egy mai, és ez teljesen természetes.

Ahogyan az is, hogy felnőttfejjel az ember kellemes nosztalgiával gondol vissza azokra a dolgokra, amelyek meghatározók voltak tinédzserkorában. Jó érzéseket ébreszt az olyan képek látványa, amelyek az élet egy meghatározó időszakát juttatják eszébe: a kamaszkort. Ez a korszak talán nem volt mindenki számára gondtalan, de mára bizonyára az emlékek jó része megszépült.

A 2000-es évek jellegzetes tárgyai

Olyan tárgyakról mutatunk fotókat, melyeket a millenniumi generáció első etapjaiban születettek jelentős része birtokolt 18-20 évvel ezelőtt, vagyis a 2000-es évek elején. Nézd végig a képeket, és utazz velünk az időben! Neked melyik volt a kedvenced az alábbiak közül?

Tényleg a mesterséges intelligencia irányít mindent 20 év múlva?

Ha kíváncsi vagy, hogyan formálja át a mesterséges intelligencia az életünket mindezt könnyed, szórakoztató és közérthető módon megközelítve, akkor gyere el előadásunkra, ahol Szily Nóra vendége Rab Árpád trend- és jövőkutató lesz. Az előadás során kiderül, milyen szerepe van a mesterséges intelligenciának a mindennapjainkban, és hogyan alakíthatja a jövőnket. Gyere el, és tudd meg, mit hoz a jövő!

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. október 24. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

10 furcsa dolog, amit mind csináltunk gyerekként: nosztalgikus képek

Furcsa gyerekkori emlékeket mutatunk a modern világ előtti korról.

Elolvasom

Fotók: Getty Images

Ezt is szeretjük