10 milliók imádják őket
Minden idők legnézettebb állatos videói
Nézd meg a bűbájos videókat, és rögtön mosolyra húzódik a szád: íme, a legnépszerűbb állatvideók.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az embernek akad öt perce, mert kávészünetet tart a munkahelyén, vagy épp a világból van elege, egy bájos, mulatságos vagy éppen megindító állatos videó képes pillanatok alatt jó kedvre deríteni. A következő rövid mozgóképek milliók kedvencévé váltak - íme, az internet legnépszerűbb és legnézettebb állatvideói!

A legjobbak, együtt

Az interneten számtalan, önmagában is igen kedvelt állatos videó található, melyek közül nem egyszerű megtalálni az igazán minőségieket, nem véletlen hát, hogy egy olyan film, mely a legjobbakból szemezget, és azokat vágja össze, igen hamar nagy népszerűségre tesz szert.

A 2006 májusában, a Youtube-ra feltöltött, Funny Animal Videos, vagyis Vicces állatvideók névre keresztelt szösszenetet már több mint 21 millióan látták, köszönhetően az olyan mókás perceknek, amit a legőrültebb, legmeglepettebb, legharciasabb és legbolondabb macskák, az energiadús pingvinek vagy épp a lusta jegesmedvék okoznak.

A macskamontázs és az északi sarki kitekintés után pár perc erejéig Tyson, a gördeszkázó kutya is feltűnik a videóban, hogy megmutassa, mivel tett szert a világhírnévre.

A meglepett kölyökcica

2009 májusában került fel a Youtube-ra az a videó, mely, bár csupán 17 másodpercet foglal magában, annak minden egyes pillanata olyannyira bájos, hogy lehetetlen elfelejteni.

Az aprócska kölyökcicáról készült házi felvételt mára már több mint 53 millióan látták, és a baráti e-mailek egyik nagy kedvencévé vált, hiszen rendkívül könnyű vele instant örömet szerezni.

Holott a képlet igencsak egyszerű: egy mókás kedvű gazdi a hátára fektetett kiscicával játszik, aki a kucs-kucs-kucs hangok után, mikor is hangyányit megijesztik, úgy tárja szét apró mancsocskáit és icipici karmait, amilyet macskától ritkán látni. Az alig egy hónapos kiscica az internet igazi sztárjává vált.

A klasszikus tüsszentő panda

A tüsszentő kölyökpandáról készült videó joggal érdemelte ki a minden idők legnézettebbje címet, 2006 óta ugyanis több mint 114 millióan tekintették meg az eredeti verziót, ami még az ilyen bűbájos filmecskék esetében is ritkaságszámba megy.

Sőt, a kis panda olyan népszerű lett, hogy különböző termékeket árulnak képével, igazi internetes jelenséggé vált, valamint még filmben is szerepelt - a Hétmérföldes szerelem című alkotásban az ő tüsszentésén nevetnek együtt az egymástól távol élő pár tagjai. Pedig az aprócska, szinte újszülött állat nem tesz mást, mint tüsszent egy hatalmasat, mamája azonban minderre felejthetetlen módon reagál.

Az álomszuszék goldie

2008 áprilisában egy rendkívül egyszerű, rövid, ugyanakkor bűbájos állatvideó került fel az internetre, melynek keretében a nézők egy aprócska golden retriever kölyök elalvás előtti pillanatait kísérhetik figyelemmel.

A kiskutya előbb csak kitámasztja buksiját, és látni, ahogy szép lassan leragadnak szemei, majd néhány megingás után talán sikerül álomba szenderülnie.

A zsemleszínű apróság már önmagában is elég lenne a rendkívüli nézettséghez, esetlen bájával azonban sikerült több mint tízmillió nézőt magáénak tudnia.

Ezt is szeretjük