Fotók! Ez a bájos szőke lány rabolta el Tabáni István szívét

Tabáni István immáron fél éve egy csinos szegedi joghallgató lány, Csilla kedvese.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akik nyomon követték a Csillag születik nyertese, Tabáni István életének alakulását, jól tudják, hogy a halk szavú fiatalember szinte egyik percről a másikra vált a hölgyek kedvencévé.

Ezért aztán egy időben másról sem lehetett hallani, mint arról a temérdek rajongói levélről, melyekkel a 32 éves énekest bombázták.

Rátalált a szerelem

Bár egyes nők majdhogynem mindent megtettek volna, csak hogy imádottjuk kedvében járjanak, István már akkoriban kifejtette, nem igazán a rajongók között keresi élete párját.

Akárhogy is, több felröppent pletyka után idén májusban a verebek már egy Csilla nevű titokzatos szőkeségről csipogtak, akinek állítólag sikerült közelebb férkőznie a melankolikus sztárhoz.

Csilla ugyan kilenc évvel fiatalabb kedvesénél, ráadásul még egyetemre jár, de már az első pillanattól megtalálta a közös hangot Istvánnal.

Barátságuk hónapok alatt, fokozatosan érett szerelemmé, és ma már nem is tudnák elképzelni az életüket a másik nélkül.

Mintha kicserélték volna

- Csilla, a kedvesem igazából kiegészíti az életemet, azt a részét pótolja, ami mindig is hiányzott, hogy megtaláljam azt a társat, akiben bízhatok, erőt is ad és meríthetek is belőle - vallotta István a napokban a Reflektor magazin riporterének.

itt van egy video

Való igaz, a tehetséges énekest mostanában mintha kicserélték volna: sokkal szívesebben beszél magáról, és a szája sarkában is örökké ott bujkál egy kis mosoly, ami jelzi: elégedett az életével.

Persze elégedett is lehet - a szerelem mellett ugyanis a karrierje is szépen alakul, hiszen Rakonczai Viktor segédletével nemrégiben fejezte be új albumát, melyen néhány saját szerzeménye is helyet kapott.

Fotók: rtl klub, sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük