Ijesztő rajongói levelekkel bombázzák Tabáni Istvánt
Olvass bele te is
Mióta Tabáni István megnyerte a Csillag születiket, a nők a lábai előtt hevernek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tabáni István története valóban mesébe illő: a 32 éves énekes nevét ugyanis egyik pillanatról a másikra ismerte meg az egész ország, miután a Queen együttes Bohemian Rhapsody című örökzöld dalának előadásával bekerült a Csillag születik második szériájába.

Kép: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Tegyük hozzá, hogy idáig sem volt könnyű eljutnia. Tabáni ugyanis 2008-ban szerencsét próbált a Megasztár 4-ben, ám a válogatás második fordulójából kiesett, mivel a zsűri véleménye szerint nem tudta felülmúlni első produkcióját, ami szintén a fenti Queen-dal volt.

Mindenkit levett a lábáról

Ám a fiatal férfi nem adta fel, és a Csillag születikben kivételes hangjával és szeretetre méltó személyiségével fordulóról fordulóra nyűgözte le a zsűrit meg az egész országot. A Queen mellett olyan előadók dalait énekelte el, mint Máté Péter, Demjén Ferenc vagy Zámbó Jimmy, a döntőben pedig megérdemelten diadalmaskodott.

A korábban a Hopp Ferenc Kelet-ázsiai Művészeti Múzeumban teremőrként dolgozó férfiból egyszerre ünnepelt sztár lett, akiért nők ezrei kezdtek el rajongani. A Story értesülései szerint a mindenre elszánt rajongók nem ismernek akadályt, kiderítették például az e-mail címét és a telefonszámát, sőt, akár az újságírókat és az RTL Klub munkatársait is megkeresték, hogy mielőbb felvehessék vele a kapcsolatot.

Kicsókolnák szeméből a könnyet

A hölgyek időt és energiát nem kímélve hol szemérmetlen, hol pikáns, hol egészen szemtelen ajánlatokat tesznek írásban. Egyikük azt üzente neki, hogy kicsókolná szeméből a könnyet, sőt, még bohócot is csinálna magából, csak hogy mosolyogni lássa, másikuk vallomása szerint pedig Tabáni arca örökre beleégett a szívébe.

Az énekes elmondta, hogy kezdetben minden levélre válaszolt, ám most már nem bírja tartani a tempót. Nem titkolta el múltja keserű élményeit sem, miszerint sosem volt még igazán komoly kapcsolata, hiszen mindig elhagyták, amikor kiderült, hogy nincs autója, lakása, és elég pénze sem, hogy meghívja őket vacsorázni.

A helyzet azonban mostanra megváltozott, a Universal Music ugyanis 10 millió forintos szerződést kötött vele első szólólemezére, amely a napokban jelenik meg. Ám az, hogy Tabáni István végül megtalálja-e az igaz szerelmet, egyelőre a jövő zenéje.

Ezt is szeretjük