18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az állatok védelmében! A legszexisebb sztárok anyaszült meztelenül

Szinte hihetetlen, hogy ennyi dögös bombázó vetkőzött pucérra egyetlen nemes cél érdekében.

A legnagyobb amerikai állatvédő szervezet, a PETA évről évre hatásos módon igyekszik felhívni a közvélemény figyelmét az állatok védelmére.


Az 1980-ban alapított, virginiai székhelyű alapítvány neve magyarra fordítva így hangzik:

Emberek az Állatokkal való Etikus Bánásmódért, amelynek jelenleg mintegy két millió tagja van világszerte.

A PETA aktívan küzd az állatok jogainak védelméért, a kegyetlen állatkísérletek és az embertelen állattenyésztés ellen.

De felemelik szavukat a divatvilágban mai napig meg nem szűnt bundaviselet és az illegális állatviadalok ellen is.

Két jelentős, évek óta tartó kampányuk során számos szupermodell és színésznő vetkőzött le azért, hogy csupasz és szexi testük révén kerüljön a szervezet és céljaik a figyelem középpontjába.

Sophie Monk például anyaszült meztelenül terült el egy hatalmas rakás csípőspaprikán, hogy a vegetáriánus életmód mellett érveljen, de Alicia Silverstone is ledobta ruháit ugyanezért.

Famke Janssen szexi angyalnak öltözött, azt szimbolizálva, hogy bánjunk angyalként az állatokkal, a mára már szállóigévé vált szlogen szellemében.


 -Inkább megyek meztelenül, semmint hogy bundát viseljek – pedig vérforraló fotókon pózolt többek között már Amanda Beard, Eva Mendes, Joanna Krupa és Holly Madison is.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Egy másik évről évre megrendezett akciójuk, amikor az aktivisták meztelenül, csak vörös sálat és bikaszarvakat viselve futnak végig a spanyolországi Pamplona városában, két nappal a tradicionális és véresen kegyetlen bikafuttatás előtt.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük