7 hónapja jöttek össze! Titokban férjhez ment az RTL Klub műsorvezetője

Mádai Vivien és párja még egy éve sem ismerik egymást, de nem volt kérdéses, mielőbb oltár elé állnak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az RTL Klub bájos szőke műsorvezetője, Mádai Vivien még hajadonként utazott ki Floridába, de boldog feleségként tért vissza.

A csinos tévés ugyanis titokban férjhez ment a közelmúltban, így a Reggeli műsorában már asszonynevén, Dávid Mádai Vivienként mutatkozott be.

Titokban esküdtek össze

Vivien igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen igazi álomesküvője volt, Miamiban, a tengerparton. Hangulat és látvány szempontjából valóban olyan volt, mint a sztárok mennyegzője, de persze jóval kisebb léptékben. Vivienék ugyanis teljesen ad hoc jelleggel álltak oltár elé, így aztán nem volt nagy felhajtás.

- Nem akartuk túlzásba vinni, csak egy egyszerű, kis esküvő volt. Igazából beszéltünk róla előtte is, de a férjem, Bence valójában meglepetésnek szánta az egészet, csak én folyton kérdezősködtem és kutakodtam - mesélte Vivien.

A szőke szépség és párja, Dávid Bence között hét hónapja dúl a szerelem, olyan intenzitással, hogy már a kapcsolatuk elején sem volt kérdéses: mindenképp összeházasodnak.

Meglepődtek a rokonok

A meglepetés végül nem sikerült, de a boldogságuk így is teljes volt. Párja ugyanis kint dolgozott, és mindent előre eltervezett, leszervezett. Vivien nem készült előre - mint más megszállott menyasszonyok -, még a ruháját és a gyűrűket is kint szerezték be.

Napjaink legnépszerűbb magyar tévései

Nézegess képeket!

Elolvasom

A boldog ara azt is elmesélte, hogy a fogadalomtétel angolul zajlott, és még tanúkra sem volt szükség. Maga a ceremónia felettébb családiasra sikerült, hiszen az ifjú páron kívül csak két barát volt még jelen.

- Nyilván nagyon örült mindenki, de hát meglepetés volt számukra. Persze előjött, hogy ők is szerettek volna ott lenni, de ezt megoldottuk azzal, hogy a nyár végén Balatonfüreden tartunk majd egy családi összejövetelt  - árulta el Vivien.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A szerelmesek az esküvő után pár napot még kint maradtak, mielőtt hazatértek volna a szülőkhöz elújságolni a hírt. Az ifjú arát ugyanis várta itthon a munka, akit egyébként a Való Világ 4 kísérőműsorában, a NekedValó-ban ismerhettek meg a nézők.

Ezt is szeretjük