Nem látszik rajta a kor! Kováts Adél közel az 50-hez is hihetetlenül bájos

A 48 éves Kováts Adél simán letagadhatna jó néhány évet.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kováts Adél szépsége és kislányos kisugárzása az évek során mit sem kopott. Igaz, a színésznő időközben szemüveges lett, de ez minden, ami a külsején változott az évtizedek alatt. Kováts Adél bájos, mégis nőies kisugárzása, úgy tűnik, örök.

A magyar színművésznő, akit egyebek közt Kossuth-díjjal is jutalmaztak, távol tartja magát a bulvárélettől, mégis, a legtöbben tudják, ki ő.

Sorozatokban is felbukkan

Nem véletlenül, hiszen korábban olyan sikersorozatokban bukkant fel, mint a Kisváros és az Angyalbőrben, legutóbb pedig a Szélcsend című thrillerben csillogtatta meg tehetségét a mozivásznon.

Kováts Adél 1983-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Még ebben az évben a Nemzeti Színházhoz került, amelynek kilenc évig volt tagja. 1993 óta viszont a Radnóti Színház társulatához tartozik.

A bájos sztár korábban bevallotta, mindig is színésznő akart lenni, úgy véli, neki ez az egyetlen hivatása. Szerinte a színház nem más, mint az energiaátadás egy sajátos formája - márpedig ő a színpadon tudja a legtöbb energiát adni magából.

Kislánya a mindene

A színésznő karrierje során lépésről lépésre kapta az egyre komolyabb feladatokat, úgy, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

A legdögösebb magyar sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Először csak apróbb szerepeket kapott, aztán kezdték felfedezni. Eleinte próbálták beskatulyázni a szépséges naiva szerepkörébe, ám Adél tett érte, hogy ez ne történhessen meg. A Rómeó és Júlia hozta meg számára az áttörést a színházban, míg televíziós szerepei közül az Életképek című sorozat Katinkája a legismertebb.

Bár magánéletével nem szerepel rendszeresen a címlapokon, nem titkolja, hogy férjével, Kováts Tibor táncművésszel hosszú évek óta élnek boldog házasságban. Ahogy az sem, hogy kislányuk, az idén tízéves Laura koraszülöttként látta meg a napvilágot, aminek következtében a későbbi életére is kiható károsodásokat szenvedett.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A színésznő azonban nem adta fel, és egy percig sem csüggedt. Sőt, rengeteget dolgozott a kislányával azon, hogy ezek a problémák megszűnjenek, és még arra is volt ereje, hogy segítsen és biztassa a hasonló helyzetben lévő anyukákat.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük