"Ez a szakítás padlóra küldött" Kiadták az útját az X-Faktor felfedezettjének

Kocsis Tibor nem tagadja, nagyon megviselte, hogy barátnője elhagyta.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kocsis Tibor minden bizonnyal sokaknak ismerős volt, amikor feltűnt az X-Faktor második szériájában, négy évvel ezelőtt ugyanis már próbára tette tehetségét a Csillag születikben.

Ám a 30 éves fiatalember akkoriban sokkal testesebb volt, amit Náray Tamás is szóvá tett, ám az énekes hiába igyekezett lefogyni, nem sikerült, mivel saját bevallása szerint egyszerűen nem tud diétázni.

Eleinte nem sikerült lefogynia

Az X-Faktor döntőse a közelmúltban a Best magazinnak adott interjújában mesélte el, hogy korábbi kudarca ellenére mostanra minek köszönhetően sikerült testsúlyfeleslegétől megszabadulnia.

Tibor nem titkolta el, hogy tavasszal elkezdett konditerembe járni, de bármennyire igyekezett, a kilók csak nem kezdtek el leolvadni róla - a sikeres fogyáshoz egy magánéleti válság kellett.

A beszélgetés során felidézte azt a pillanatot, amikor barátnője szakított vele, ezt követően pedig egyetlen dolog vonta el a figyelmét a fájdalomról: a futás, ami köztudottan az egyik legjobb zsírégető.

"Úgy éreztem, valami kiszakadt az életemből"

- Egyik napról a másikra egyedül maradtam. Nem szívesen beszélek erről, de ez a szakítás padlóra küldött. Hirtelen üres lett minden, úgy éreztem, valami kiszakadt az életemből - nyilatkozta.

X-Faktor 2011: férfi versenyzők

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ezért elkezdett rendszeresen futni, helyzetén pedig az is könnyített, hogy a szakítás okozta csalódás miatt szinte teljesen elment az étvágya, ahogyan ő fogalmazott, egyetlen falat sem ment le a torkán.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Kocsis Tibor végül három hónap alatt tíz kilót adott le, 184 centiméter magasan jelenleg 79 kilót nyom, amivel nagyon elégedett, de persze azóta nagyon odafigyel arra, hogy mit és mennyit eszik.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük