Tündéri fotók! Kálloy Molnár Péter kislányától te is elolvadsz

Kálloy Molnár Péter három és fél hónapos kislányát, Szofit most mutatta meg először élő adásban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kálloy Molnár Péter idén júniusban ünnepelte negyvenedik születésnapját, a népszerű magyar színész pedig elmondhatja magáról, hogy nemcsak sikeres és elismert a szakmában, hanem a magánéletben is nagyon boldog és elégedett.

Évek óta boldog házasságban él szép feleségével, Lestár Ágnessel, akivel két közös gyermeket nevelnek. Kisfiuk, Pisti már három és fél éves, kislányuk, a nemrég született Szofi mindössze három hónapos.

Nyugodt és mosolygós kislány

A tündéri kisbabát a napokban mutatták meg az RTL Klub Reggeli című műsorában, ahol kiderült, a kis Szofi egészen más alkat, mint az izgága és virgonc Pisti - a kis csöppség ugyanis bátyjával ellentétben nyugodt és mosolygós.

Kálloy Molnár Péter a műsorvezetők, Csonka András és Erdélyi Mónika érdeklődésére elmondta, hogy jelenleg leginkább a családdal foglalkozik, Szofi miatt még nem is nyaraltak, a családi vakációra talán majd szeptemberben kerül sor.

Nagyon jó a viszonyuk

A büszke sztárapuka azt is elárulta, hogy Pistivel amúgy sem lehet eleget foglalkozni, a kis rosszcsont pedig nagyon szereti húgát, aki miatt egyelőre nem érzi fenyegetve magát. Ám a szülők természetesen tisztában vannak vele, hogy eljön majd a testvérféltékenység korszaka is.

A legnépszerűbb férfi szinkronhangok

Nézegess képeket!

Elolvasom
Kálloy a családi teendők mellett igyekszik dolgozni is, munkája pedig van bőven, hiszen elmondása szerint hét különböző darabban is láthatjuk majd - legközelebb augusztus végén lép fel egy nagyszabású koncerten, amelyet a Magyar Rádió szervez a Palotanegyed Fesztivál keretén belül.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

A házaspár nem titkolta el, hogy pontosan így képzelték a gyerekvállalást: először egy fiút, majd egy kislányt szeretettek volna. Harmadik babát egyelőre nem terveznek, Kálloy most sokkal inkább egy újabb lemezre vágyik.

Fotók: Europress, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük