Tündéri fotók! Kálloy Molnár Péter kislányától te is elolvadsz
Kálloy Molnár Péter három és fél hónapos kislányát, Szofit most mutatta meg először élő adásban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kálloy Molnár Péter idén júniusban ünnepelte negyvenedik születésnapját, a népszerű magyar színész pedig elmondhatja magáról, hogy nemcsak sikeres és elismert a szakmában, hanem a magánéletben is nagyon boldog és elégedett.

Évek óta boldog házasságban él szép feleségével, Lestár Ágnessel, akivel két közös gyermeket nevelnek. Kisfiuk, Pisti már három és fél éves, kislányuk, a nemrég született Szofi mindössze három hónapos.

Nyugodt és mosolygós kislány

A tündéri kisbabát a napokban mutatták meg az RTL Klub Reggeli című műsorában, ahol kiderült, a kis Szofi egészen más alkat, mint az izgága és virgonc Pisti - a kis csöppség ugyanis bátyjával ellentétben nyugodt és mosolygós.

Kálloy Molnár Péter a műsorvezetők, Csonka András és Erdélyi Mónika érdeklődésére elmondta, hogy jelenleg leginkább a családdal foglalkozik, Szofi miatt még nem is nyaraltak, a családi vakációra talán majd szeptemberben kerül sor.

Nagyon jó a viszonyuk

A büszke sztárapuka azt is elárulta, hogy Pistivel amúgy sem lehet eleget foglalkozni, a kis rosszcsont pedig nagyon szereti húgát, aki miatt egyelőre nem érzi fenyegetve magát. Ám a szülők természetesen tisztában vannak vele, hogy eljön majd a testvérféltékenység korszaka is.

Kálloy a családi teendők mellett igyekszik dolgozni is, munkája pedig van bőven, hiszen elmondása szerint hét különböző darabban is láthatjuk majd - legközelebb augusztus végén lép fel egy nagyszabású koncerten, amelyet a Magyar Rádió szervez a Palotanegyed Fesztivál keretén belül.

A házaspár nem titkolta el, hogy pontosan így képzelték a gyerekvállalást: először egy fiút, majd egy kislányt szeretettek volna. Harmadik babát egyelőre nem terveznek, Kálloy most sokkal inkább egy újabb lemezre vágyik.

Fotók: Europress, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük