Ijesztően szétszabták Sylvester Stallone édesanyját

A 87 éves Jackie valószínűleg jobban nézne ki, ha nem feküdt volna annyiszor kés alá.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Be kell látni, Jackie Stallone igazából attól híres, hogy két sztárt is világra hozott: Sylvester Stallonét, az örök Rambót, és Frank Stallonét, aki többnyire énekesként keresi a kenyerét.

Az artistaként, majd később fodrászként dolgozó szépséges Jackie – mert akkor még az volt! - egy ideig élte nyugodt kis életét, miközben idősebb fia igyekezett megvetni lábát Hollywood berkeiben. Ám egyszer csak rájött, remekül profitálhat abból, ha gyermekei hírnevét kihasználja.

Így hát egy hirtelen megvilágosodást követően asztrológussá és jövendőmondóvá léptette elő magát. A kilencvenes évek közepétől jelentek meg ezirányú könyvei, és egy jósló-forródrótot is beindított, ahol bárki kaphatott útmutatást – természetesen bizonyos díj fejében.

Popsijóslás kutyaugatással

Stallone asszony nemcsak tenyérből tud jósolni, sőt, saját magának tulajdonítja a jövendölés azon ágán, melyben a delikvens popólenyomatából lehet kiolvasni, mit tartogat számára a sors. Ezenkívül azt is állítja, képes kommunikálni a kutyákkal is, kvázi velük megtárgyalva a jövőre vonatkozó dolgokat.

Bár rendkívül komolyan veszi önmagát, tevékenységét rajta kívül nem sokan ismerik el a sztárvilágban, így különféle show-műsorokban előszeretettel figurázzák ki a hírességet.

A jövedőmondás mellett legalább akkora elánnal kezdett érdeklődni a kozmetikumok iránt, egy időben piacra dobott például olyan arcmaszkokat, melyek a problémás bőrt hivatottak kezelni.

Sztárok plasztika előtt és után

Nézegess képeket!

Elolvasom

Valószínűleg azonban Jackie sem bízott kizárólag a kenceficékben, és ahogy jöttek az első, láthatóbb ráncok, rohamtempóban ment egy plasztikai klinikára, hogy valamit szépítsenek rajta. És a jelek szerint azóta ki sem költözött a sebészetről, legalábbis erre utal rémisztően eltorzult arca és felismerhetetlen vonásai.

Egy dolog biztos: hiába a sok beavatkozás, egy évvel sem látszik fiatalabbnak a 87 éves híresség – ám annál rondábbnak.

Ezt is szeretjük