Friss fotók! Gregor Bernadett drasztikusan megváltoztatta a külsejét

Gregor Bernadett külsejét egy színházi szerep kedvéért csúfították el, a színésznőre alig lehet ráismerni.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadettet a legszebb magyar sztárok között tartják számon - a színésznő a férfiak körében is nagy népszerűségnek örvend.

Nem csoda hát, hogy a vásznon és a képernyőn többnyire a csábító díva szerepében tűnik fel - elég csak a Tibor vagyok, de hódítani akarok című vígjátékra vagy a Jóban Rosszban című sorozatra gondolnunk.

Felismerhetetlenre maszkírozták

Azonban a színpadon lehetősége adódik más szerepkörökben is kipróbálnia magát - a Gergely Róbert színházában megrendezésre kerülő Mona Marie című komédiában két különböző karakterben is feltűnik.

Első szerepében azonban ezúttal egy igénytelen, csúnya figurát alakít, összenőtt szemöldökkel, sárga fogakkal - szinte rá sem lehet ismerni a színésznőre.

Gregor Bernadettet a Fél kettő című műsorban kérdezték új szerepéről. 

- Megmondom őszintén, örütem a lehetőségnek, hiszen jó dolog egy kicsit mást csinálni a megszokottól - vallotta be a színésznő.

Csúnya kislány volt

A színésznőtől azt is megtudhattuk, hogy bár csak néhány perces a jelenet, nagyon nagy odafigyelést igényel, hiszen jelmezében egészen másképp beszél és mozog.

Májusi szülinapos sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ugyanakkor a darab végén spanyol dívaként is láthatjuk, maszk nélkül, csinosan, ahogy tőle megszoktuk.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az anyaság témakörét boncolgattuk. Tényleg az anyukák a rossz, az apukák pedig a jó zsaruk? Magányosak az anyukák a mai világban? Milyen a munkába visszatérő anyák helyzete Magyarországon? Frusztrálóak az anyainfluenszerek? Többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ Semjén Nóra anyainfluenszer, valamint Fehér Ági, a Femina főszerkesztője és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Saját bevallása szerint egyébként Gregor Bernadett csúnya kislánynak érezte magát, amikor már megvolt a kisfia, 25 éves kora körül kezdett igazán kibékülni a külsejével.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük