"El vagyok tőled ájulva!" Elállt a zsűri szava a Csillag születik sztárjától

Szabó Ádám a maximális 40 pontot kapta első produkciójáért, Gomes-Martins Klaudia pedig kiesett.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2011. május 28-án került sor a Csillag születik harmadik szériájának negyedik középdöntőjére, ahol az öt versenyzőnek két produkcióval kellett bizonyítania tehetségét.

Az élő adás végén az Appril Project és Gomes-Martins Klaudia maradt a zsűri előtt, a nézők szavazatai alapján pedig a tánccsoport jutott tovább a jövő heti fináléba, a táncoslánynak pedig búcsúznia kellett a tehetségkutató műsortól.

Nem tudtak mit kezdeni a látottakkal

A 24 éves Gomes első előadásában Pinokkió karakterét idézte meg, ám minden igyekezet ellenére nem sikerült meggyőznia a zsűritagokat, akik nem igazán tudtak mit kezdeni a látottakkal.

Oroszlán Szonja szerint tánca zűrzavaros volt, Szirtes Tamás annyit mondott, hogy produkciója eggyel komplikáltabbra sikerült, mint amit fel tudtak fogni, Hernádi Judit pedig csak annyit kérdezett, hogy vajon mire is akart kilyukadni.

Az ítészek végül 29 ponttal jutalmazták teljesítményét, ami korábbi eredményeihez képest meglepően alacsonynak számított, második fellépésével azonban sikerült javítania helyzetén: 34 pontot zsebelt be.

Szabó Ádám maximális pontszámot kapott

Gomes kígyónak maszkírozva lépett másodjára a színpadra, Szirtes Tamás félelmetesnek és erőteljesnek nevezte előadását, Oroszlán Szonjának és Hernádi Juditnak is sokkal jobban tetszett, Fáy Miklós azonban nehezen párosítatta össze a break táncot és a dzsungel állatait.

Az estét egyértelműen Szabó Ádám uralta, aki elsőként Piazzolla Libertangóját adta elő, majd mindenkit meglepett, amikor váratlanul belekezdett Hernádi Judit slágerére, a Sohase mondd című dalra.

Minden, amit tudni akartál a Csillag születik 3 felfedezettjeiről

Nézegess képeket!

Elolvasom

Sikeréről mindent elárul, hogy a zsűritagok kivétel nélkül 10 pontot adtak neki, Szirtes Tamás szerint nagyon jól kifejezte a tangó szenvedélyességét és erotikáját, Oroszlán Szonja pedig örömmel konstatálta, hogy Ádám döntőről döntőre képes a megújulásra.

- Nem tudom, melyik lábamról vettél le, mert már egyiken sem állok! El vagyok tőled ájulva, nagyon szépen köszönöm, többet ért minden kacsintásnál - olvadozott Hernádi Judit a fiatalember előadása után.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Másodikként a Dongót játszotta el, amivel még a szőrös szívű Fáy Miklóst is sikerült levennie a lábáról, aki csak annyit mondott Ádámrl, hogy egyetlen ember volt nála jobb, és az csak ő maga volt - produkciója 38 pontot ért.

Krizbai Teca, az Appril Project és László Attila mellett tehát Szabó Ádám méri majd össze tehetségét a Csillag születik 3 finálájéban, amelyet jövő hét szombaton este láthatunk majd élőben az RTL Klubon.

Ezt is szeretjük