"Zenéből vagy!" Mindenkit meghódított hangszerével a Csillag születik sztárja

Szabó Ádám, a harmonikás fiú a közönséget és a zsűritagokat is levette a lábáról.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Május 7-én vasárnap este került sor a Csillag születik első középdöntőjére, melynek során nyolc versenyző tette próbára tehetségét, a műsor végén pedig Mr. Joe esett ki, aki Tom Jones I'm Alive című dalát adta elő.

Az este egyik legélvezetesebb produkcióját kétségkívül Szabó Ádámnak köszönhettük, aki tangóharmonikájával pillanatok alatt elképesztő hangulatot varázsolt az RTL Klub népszerű tehetségkutató műsorának színpadán.

Kivétel nélkül imádták

A 18 éves fiatalember Edward Maya és Vika Jigulina Stereo Love című sokat játszott slágerét adta elő kirobbanó sikerrel: nemcsak a közönség, hanem a zsűritagok is kivétel nélkül mind imádták.

Hernádi Judit bevallotta, hogy kiállt mellette és megvédte, ezért aztán most még szigorúbban figyelte őt, de megérzései nem csaltak, Ádám ugyanis szerinte igenis jó volt, sőt mi több, nagyon jó.

Szirtes Tamást elmondása szerint csak egy dolog veszi le a lábáról, ha azt látja, hogy valaki nagyon ért ahhoz, amit csinál, Ádám esetében pedig pontosan ezzel találkozott.

Megérti a féltékenységet

- Egészen bravúrosan kezeled a hangszert, nagyon személyes viszonyban vagy vele, tulajdonképpen megértem, akik féltékenyek erre a hangszerre, remek fiú vagy, tudsz összpontosítani: zenéből vagy - hangzott a kivételes dicséret.

Képekben a Csillag születik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Oroszlán Szonja sejtelmesen csak annyit tett hozzá, hogy a barátai most ne nagyon számítsanak Ádámra egy ideig, Fáy Miklós pedig - aki nagyon humoros kedvében volt mindvégig - nagyon értékelte, hogy Ádám ezúttal nem kacsintgatott.

Szabó Ádám jelenleg az egyik budapesti zeneművészeti középiskola végzős hallgatója, és saját bevallása szerint napi öt-hat órát gyakorol, mivel egyszerűen az élete a harmonikázás.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ez meg is látszott virtuóz produkcióján, amivel olyannyira sikerült meggyőznie tehetségéről a szigorú ítészeket, hogy 33 ponttal jutalmazták, ezzel az eredménnyel pedig az élő adás harmadik fellépőjeként rögtön átvette a vezetést, majd az adás végén megérdemelten jutott tovább a következő fordulóba.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük