3 és fél év után szakított szerelmével a Barátok közt bombázója

Balogh Edina már meg is találta új szerelmét a Magyar Villamosművek egykori igazgatója személyében.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, hogy a közelmúltban Baronits Gáborral szakított szerelme, Gonda Kata, a legfrissebb hírek szerint pedig a Barátok közt másik sztárjának, Balogh Edinának is váratlanul véget ért párkapcsolata.

Balogh Edina és egykori kedvese, Alex
Mártha Imre

Az RTL Klub népszerű szappanoperájának Nádor Kingája úgy döntött kedvesével, hogy külön utakon folytatják - pedig Alex és Edina közel három éve voltak jegyesek, és alig egy évvel ezelőtt még közös családot is terveztek.

Újra szerelmes lett

A 26 éves színésznő elárulta, hogy a nyár elején szakítottak, és nem haragban búcsúztak el. Balogh Edina időközben újra megtalálta a boldogságot, méghozzá a Magyar Villamos Művek egykori vezérigazgatója, a 35 éves Mártha Imre személyében.

A csinos sorozatsztár hozzátette, hogy a nála 14 évvel idősebb Alexszel nem az üzletember miatt szakítottak, bimbózó románcukról pedig nem akart többet elárulni, de annyit azért elmondott, hogy már voltak együtt nyaralni.

Még nem mutatkoztak együtt

Mártha Imre magánéletéről annyit lehet tudni, hogy ezt megelőzően két évig Bódogh Edina kedvese volt, aki a Miss Balaton szépségverseny igazgatójaként dolgozik. A pár egyelőre nem mutatkozott hivatalos rendezvényen, de előbb-utóbb erre is biztosan sor kerül.

A Barátok közt színésznői

Nézegess képeket!

Elolvasom

Balogh Edina 2003-ban nyerte meg a Miss Hungary szépségversenyt, és egy évvel később került be a Barátok köztbe, melynek jelenleg is egyik főszereplője. Sikeréről és szépségéről sokat elárul, hogy 2008-ban Zenthe-díjat kapott a legcsinosabb színésznő kategóriájában.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Pedig Edina eredetileg nem készült színésznőnek, a Fókuszban árulta el, hogy gimnáziumi tanárait kérte meg, segítsenek neki hivatást választani, őt ugyanis a képzőművészet és grafika is nagyon érdekelte.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük