Neked is látnod kell: 4 cuki pasi, aki megpróbálja kifesteni a a barátnőjét
Nem bírod ki nevetés nélkül
Te engednéd, hogy kisminkeljen?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy jó sminkkel kiemelhetőek az arc előnyei, palástolhatóak a bőr egyenetlenségei, a legtöbb nőnek jó hatással van az önbizalmára egy minimális adag festék is.

Egy szebben összerakott smink akár fél óra pepecselést is igénybe vehet a fürdőszobában, amit a férfiak nem mindig értenek.

Sminkeld ki a barátnődet!

Már többször írtunk arról, hogy a férfiak elviekben a természetes nőket szeretik, persze csak bizonyos fokig, ha egy valóban természetes nővel találkoznának, akkor nem biztos, hogy utána is így gondolnák.

A természetes külsőt a legtöbb pasi úgy képzeli el, hogy azért a nő legyen illatos, borotvált, legyen szép a haja, és egy kis diszkrét smink sem árt. Utóbbit nem biztos, hogy észreveszik, de azt biztos, ha valaki nyúzott. Ha valaki tehát szeretne megfelelni, ami nem kötelező, sőt, akkor bizony nem készül el öt perc alatt egy randi előtt.

Néhány vicces kedvű lány az Youtube-on valóságos mozgalmat indított el, amikor megkérte a pasiját, hogy sminkelje ki. Motiváció több volt, van, akinek azt tették szóvá otthon, hogy lassan készül el, van, ahol nem értették, miért van szükség ennyi kenceficére. Nos, kiderülhetett a botcsinálta sminkmestereknek, hogy bizony az arc kifestése egyáltalán nem olyan egyszerű.

Az eredmény a legtöbbször nagyon vicces, sokszor nem tudják, melyik termék mire való, elképesztően erős sminkek születnek, szétmásznak az arcon. Néhány vállalkozó kedvű fickó még szempilla-göndörítőt vagy műszempillát is használt. Maga a sminkelés folyamata is vicces ezeken a videókon, melyeket a My boyfriend does my make up szavakkal lehet megkeresni. A lenti videóban egy igazi sminkgurut, Michelle Phant festi ki a barátja, de érdemes másokat is megnézni.

Ezt is szeretjük