Így rúzsozd a szádat, hogy kétszer olyan vastagnak tűnjön - Nem csak a kontúrozással érsz el szexi hatást

Egyszerű módszerekkel is sokkal teltebbé varázsolhatod a szádat.

Vastagabb ajkak
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Sokan vágynak csábítóan telt ajkakra, melyek mostanában a hírességeknek - főleg a Kardashian családnak - köszönhetően még az eddiginél is jóval divatosabbak. A legtöbben a feltöltésre és a túlhúzott rúzsra szavaznak, de valójában egyik sem túl szép vagy jó választás.

Szerencsére műtét nélkül is vastagabbnak láttathatod a szádat, ha szeretnéd, és ehhez nincs szükséged drága vagy bonyolult dolgokra, csupán néhány egyszerű trükkre. Ha beveted a következő módszereket, kétszer olyan vastagnak tűnnek majd az ajkaid.

Radírozz és hidratálj!

Rúzsozás előtt radírozd le a szádat úgy, hogy enyhén átdörzsölöd egy száraz törölközővel vagy egy puhább sörtéjű fogkefével, hogy leszedd róla az elhalt hámsejteket. Ezután pedig vékonyan, egy fültisztító segítségével vigyél fel ajakbalzsamot, és masszírozd be egy kicsit. Így sokkal egyenletesebbek, hidratáltabbak lesznek az ajkaid, és a rúzs is szebben mutat majd rajtuk.

anigif enhanced-19272-1430948437-10.gif

Alapozó és highlighter

Furcsán hangozhat, de a sminkmesterek azt tanácsolják, hogy színezés előtt vigyél fel alapozót vagy korrektort a szádra, ha azt szeretnéd, hogy nagyobbnak tűnjön. Így teltebbnek látszik majd, és jobban megmarad majd rajta a rúzs, sőt, az árnyalata is sokkal erőteljesebb lesz majd. Ezután jöhet rá a szín, aztán egy kis highlighter a Cupido-ívre, azaz a felső ajakív tetejére. Ez az apró trükk rendkívül erős optikai tuningot ad.

Kívül sötét, belül világos

Ha még inkább meg szeretnéd duplázni a hatást, akkor vess be egy okos trükköt. Az ajkaid két oldalát színezd be egy kicsit sötétebbre - rúzzsal vagy akár szemceruzával -, középre pedig válassz egy icipicit halványabb, de nagyon hasonló árnyalatot. Dolgozd össze az ujjbegyeiddel vagy ecsettel szép átmenetesre, majd a középső területre vigyél fel még egy pici highlightert. Hidd el, még te is meg fogsz lepődni, mennyivel vastagabbnak tűnik ettől az apró cseltől a szád.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Szájfényt a rúzsra? Igen!

Szintén beválik, ha áttetsző vagy a rúzsodnál picit halványabb szájfényt viszel fel ugyanúgy az ajkaid közepére. Ez az aprócska trükk nemcsak csábítóan csillogónak mutatja majd a szádat, hanem sokkal dúsabbnak is. Sokkal hatásosabb és szebb is, mint az, ha kontúrozással igyekeznél elérni a hatást.

Ezt üzeni rólad a rúzsod

Rengeteg mindent elárul rólad a férfiaknak az, hogy milyen árnyalatú rúzst használsz. Szenvedélyesnek, bátornak, viccesnek vagy romantikusnak gondolnak az ajkaid alapján? A következő képekből megtudhatod.

Mit üzen a férfiaknak a rúzsod színe? Többet mond rólad, mint gondolnád

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük