A nagy pénzrablás Tokiója a való életben nagyon másképp fest: a 32 éves Úrsula Corberó imádja a szexi, sikkes szetteket
A Tokiót játszó 32 éves színésznő, Úrsula Corberó igazi ultradögös stíluskirálynő.

ursulacorbero cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nagy pénzrablás ötödik évada pénteken jelent meg, a rajongók pedig valószínűleg már le is darálták mind az öt részt, melyet decemberben még öt követ majd. A hihetetlenül izgalmas bűnügyi sorozatért egyszerűen megőrülnek az emberek, amit nem is csodálunk, mert minket is teljesen a hatalmába kerített. 

A Salvador Dalí-maszkos rablók történetét már több mint 65 millióan látták, ezzel pedig a Netflix legsikeresebb sorozatai közé küzdötte fel magát. És ez nem csak a történetnek, hanem a tehetséges szereplőknek is köszönhető. 

Úrsula Corberó stílusa

Az Úrsula Corberó által játszott Tokió egy önfejű, makacs, sokszor meggondolatlan és megosztó karakter, aki vagányságával, bátorságával és szépségével a férfiakat is leveszi a lábáról. Általában a bakancsos-piros overallos szetten kívül is lazább összeállításokban láthatják a nézők a sorozatban, ám néhány alkalommal testhezálló ruhába vagy miniszoknyába is bújt. A 32 éves színésznő a való életben nagyon másképp fest: imádja az ultraszexi szetteket, a feszülős, rövid, sikkes darabokat, és csak úgy árad belőle a nőiesség. Legjobb összeállításait gyűjtöttük össze.

Képek: Getty Images Hungary, Instagram/lacasadepapel, Instagram/ursulolita.

Ezt is szeretjük