Mádai Vivien a Triumph idei fürdőruha kollekciójának arca: "Együtt tényleg erősebbek vagyunk!" (x)
Virágminta, pálmalevél, olajzöld, tengerkék árnyalatok dominálják a Triumph idei fürdőruha kollekcióját, melynek arca a gyönyörű sztáranyuka Mádai Vivien.

Triumph SS19 leisurewear Madai Vivien pokroc 2100x1400px 3
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Triumph 2019-es fürdőruha kollekcióját a tenger hűsítő hullámai inspirálták, egzotikus utazásokat idéz, trópusi virágmintás díszítéssel és pálmazöld árnyalatokkal. A modern nőiességet egy új szín, az élénk pink szimbolizálja. 

Ebben a szezonban a kollekciót a könnyedség jellemzi, mely nemcsak  színeiben, hanem a fazonokban és egy különleges innovációban – a gyorsan száradó kosarakban testesül meg.  A légies, könnyed stílus a kollekció minden modelljét jellemzi, nemcsak anyaghasználatában hanem szabásvonalában is. 

Az egyrészes fazonok speciális vonalvezetésüknek köszönhetően karcsúsítják az alakot, légáteresztő, könnyen száradó anyaguk pedig szuper kellemes viseletet biztosítanak a legnagyobb kánikulában is. A kollekció kulcs darabjait Mádai Vivien mutatja be. A gyönyörű sztáranyuka  nem először dolgozik együtt a márkával és nagyon örült, hogy az eddigi nagy sikerű fehérnemű kampányai után, most a kedvenc fürdőruha modelljeiben állhatott kamera elé.  

Az olívazöld szín dominálta, trópusi virágmintás Delicate Flowers kollekció csodálatosan illik Vivien szőke hajához és barna bőréhez. A pálmazöld egyszínű egyrészes modell áttetsző részei optikailag karcsúsítják az alakot és csodás dekoltázst varázsolnak.  A vagányabb stílus kedvelői számára ugyanez a modell élénk pinkben kitűnő választás, akár egyberészes akár klasszikus bikini fazonban.  A virágmintás bikini elöl megkötős, gyorsan száradó kosaraival és különleges hát kiképzésével lopja be magát a vásárlók szívébe. A Triumph közkedvelt Venus fazonja idén sem maradhatott ki a kollekcióból.

Ennek erőssége, hogy szinte minden alkaton jól áll, nem véletlen hogy Vivien is kirobbanóan jól érezte magát benne. Ebben a szezonban az egyrészes modell trópusi virágmintával díszített, míg bikini fazonja kék, pink és piros színekben kapható. 

Vivien így nyilatkozott a fotózásról: -Régi álmom teljesült azzal, hogy a Triumph idei fürdőruha kampányának arca lehetek. Csodálatos volt ez a fotózás, nagyon élveztem, hogy minden termék olyan volt, mintha rám öntötték volna. Nem éreztem ugyan magam még a top nyári formámban, de szerencsére ezek a fazonok pont ott takarnak és formálnak, ahol szükségem van rá. Személyes kedvencem lett a pálmazöld és pink egyberészes,  amiben hihetetlen magabiztosnak éreztem magam. Már alig várom, hogy a Balaton partján vagy a medence szélén élőben is tesztelhessem őket. Na és külön öröm, hogy a tavalyi nagy sikerül bralette fehérnemű kampány után ismét ott lehetek a Triumph üzletek kirakataiban. Igazán csodás élmény ez egy egykor túlsúllyal küzdő lánynak. Én és a Triumph, tényleg erősebbek vagyunk együtt!-

A lenti galériában megcsodálhatod a teljes kollekciót.

Ezt is szeretjük