Ezek lesznek a nyár legdögösebb bikinijei - Veronában mutatták be az új kollekciót
A Tezenis bikinis divatbemutatóján jártunk, Olaszországban.

tezenis-divatbemutato-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Tezenis jóvoltából elutazhattam a csodálatos Veronába, egy igazi bikinis divatshow-ra. Kislányként mindig is érdekelt, milyen lehet a modellek világa, de, mivel a 40 kilót nagyjából 12 évesen meghaladtam, a 180 centit viszont 29 év alatt sem értem el, ez számomra mindig olyan misztikusnak és megfoghatatlannak tűnt. 


Mivel a divatbemutatók tekintetében az összes tudásom annyi volt, amennyit Az ördög Pradát viselből és a francia divathéten Anna Wintourról készült fotókból megtudtam, nem igazán tudtam, mire számítsak.

A hangulat valami fantasztikus volt, már akkor, amikor beléptünk az ötvenes évek Amerikáját idéző terembe. Elvis szólt a lemezjátszókból, Cadillac-ek csillogtak a neonfényben, burgerbárok illata áradt, görkoris lányok, pinupok és színkavalkád fogadott minket, és mindez a bemutatón is visszaköszönt. A retró vonal erősen érződött a kollekción, előtérbe kerültek a gyümölcsös, virágos minták és a különleges dizájnok.

Örültem, hogy a Tezenis követte a divatot, és nem csontsovány modelleket alkalmazott - ezek a lányok persze vékonyak voltak, de teljesen normális alkatúak, vidámak, mosolygósak, táncoltak a kifutón, dobálták a hajukat, egyszerűen sugárzott róluk, mennyire jól érzik magukat. Voltak köztük hófehér és ébenfekete bőrűek, afrofrizurások, rakoncátlanul göndörök, kopaszok és szeplősek, mindenki egyéniség volt, és más miatt volt szép.

A bikiniket sem modellekre tervezte a cég, hanem igazi nőkre, akik a strandon, és nem egy fotózáson fogják viselni a darabokat. A bikinik láthatóan jó minőségűek és strapabíróak voltak, ami véleményem szerint szintén nem mindegy. Legalábbis én személy szerint inkább kiadok egy picit többet egy bikinire, ami tartós, és amiben jól érzem magam, mint egy kínai másolatra, ami szúr, kényelmetlen, elszabott, és egész nap csak feszengek benne - higgyétek el, erre is volt már példa.

Képes összeállításunkban megmutatjuk a kollekció legszebb darabjait - neked hogy tetszenek? Melyiket viselnéd szívesen?Coverfotó és ajánlóképek: Tezenis Official.

Ezt is szeretjük