Undorítónak nevezték a gyönyörű szépségkirálynő testét!
Nem fogod elhinni, miért
Megalázó módon felfújták a jelentéktelen apróságot.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyógyászati segédeszközök ijesztőnek tűnhetnek, főleg azok számára, akik nem ismerik őket elég alaposan. Éppen emiatt kapott először nagyon sok negatív véleményt a Miss Idahónak választott amerikai szépségkirálynő is, aki nyíltan viselte az inzulinpumpáját a bikinis bemutatón.

"Egy inzulinpumpától nem leszel kevésbé szép" - mondta a Miss Idahónak megválasztott Sierra Sandison, aki számos visszás reakciót kapott bátor viselkedéséért.

Nehéz időszakon ment keresztül

Sierra Sandisonnál 2012 februárjában diagnosztizáltak cukorbetegséget, ám bevallása szerint először nem is akart tudomást venni a problémáról, mert az azt jelentette volna, hogy az élete a feje tetejére áll.

"Abban reménykedtem, hogy ha nem foglalkozom vele, akkor egyszer csak eltűnik a betegség" - írta egy alkalommal Sandison, ám az állapota csak rosszabbodott, így állandó inzulinos kezelésként a versenyeken akkor már rendszeresen induló lány a pumpát választotta - részben diszkrét jellege miatt.

Később azonban, amikor a versenyen a pumpával együtt jelent meg, egészen megváltozott a hozzáállása a betegséghez és önmagához.

A bemutató után hős lett

A szépségkirálynő igazi hős lett az 1-es típusú diabétesszel küzdők számára, ugyanis sokan korábban féltek olyan ruhákat viselni, amelyek alól kilátszott az egyébként nem feltűnő pumpa. Sandison azonban a megmérettetés alkalmával sem távolította el a segédeszközt, így az a képen is látható a lány csípőjénél a bikinihez erősítve.

A rajongók azóta pozitív példaként tekintenek Miss Idahóra, aki igyekszik is eszerint viselkedni, és nem hátrált meg amiatt, hogy sokan undorral reagáltak a képeire.

A 22 éves lány bevallotta, nagyon sokáig elsírta magát, valahányszor bejelentkezett Facebookra, hiszen az ott megjelent kommenteknek köszönhetően igazi érzelmi hullámvasutat élt át. Nagyon sokan gusztustalannak és magamutogatónak tartották a viselkedését, mások azonban megható dolgokat írtak.

Inspirációvá vált a cukorbetegek számára

Sandison azóta több alkalommal kiállt a diabéteszben szenvedők mellett, így több fotó is készült róla, amelyen a pumpát viseli. Legnépszerűbb képe csaknem ötezer lájkot szerzett a Facebookon.

Bármennyien is nevezték visszataszítónak, Sandison csak a támogatókat volt hajlandó meghallani, és nemcsak bátran posztol magáról képeket fürdőruhában, de mindenki mást is erre biztat. Nem sokkal a verseny megnyerése után pedig mozgalmat indított a Twitteren #showmeyourpump hashtaggel, melyben arra kérte cukorbeteg rajongóit, vállalják ők is fotókon a pumpát.

Egy édesanya válasza volt a legmeghatóbb

A sok hálás komment közül kitűnt egy édesanya írása, aki lánya nevében mondott köszönetet. A kisiskolás végre ismét mer fürdőruhában strandolni, noha korábban nagyon szégyenlős volt az adagoló viselése miatt. A 11 éves kislány nyara, Sandisonnak hála, így sokkal vidámabban telt.

Sandison az anya posztját követően gyönyörű választ írt mindenkinek: "Azt üzenem mindannyiótoknak, akár cukorbetegek vagytok, akár nem, hogy mindenkin van valami, ami nem ér fel a média által felállított ideálhoz - ám ez teljesen rendben van! Ettől nem lesztek kevésbé szépek.

Kép forrása: Sierra Sandison / Facebook

Ezt is szeretjük