Igazán nőies, ha így kötöd meg a sálat: csoda szép ötletek lépésről lépésre
Egyszerűen megvalósítható, mégis nagyon csinos sálmegkötési technikákat mutatunk.

sal
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sál télen inkább csak kötelező darabként funkcionál, és sokan kényelmetlennek, unalmasnak vagy zavarónak tartják még a legdivatosabb változatokat is. Azonban ennél jóval több is lehet, csupán néhány trükköt kell ismerned hozzá.

Ez a kiegészítő ugyanis bármilyen szettet feldobhat, ha nem csak egyszerűen megcsomózod, vagy körbetekered a nyakadon, hanem különlegesebb módokon kötöd meg.

Így kösd meg a sáladat télen, hogy nőies legyen

Ha szeretnél kitűnni a tömegből, és szinte ékszerként hordani a sáladat, akkor érdemes kipróbálnod pár új technikát. Néhány egyszerű mozdulattal ugyanis igazán csinossá és divatossá varázsolhatod ezt a darabot - ráadásul mindössze néhány perc alatt. Videón mutatjuk lépésről lépésre azokat a változatokat, amelyek közt biztosan te is megtalálod majd a kedvencedet: nemcsak sikkesek, hanem extra nőiesek is.

A négyszögletű sálat akár 15-féleképp is variálhatod, így több mint két héten keresztül különböző verziókban hordhatod majd. Vannak olyan változatok, melyek jól elfedik a nyakat, és melegítenek, míg vannak olyanok is, amelyekkel szinte pulcsiként, poncsóként hordhatod a kiegészítőt. Az biztos, hogy ha ezeket beveted, sosem lesz majd unalmas a téli kiegészítő.

Csinos variációk hosszú sálra

Ha nem kedveled a nagy, szögletes sálakat, hanem inkább az egyszerű, hosszú fazonokra szavazol, akkor is számos lehetőséged van még mutatósabbá tenni. Néhány csavarással, csomóval és egy kis igazítással a szövetkabátokhoz szinte nyakékként viselheted, de zártabb dzsekikhez passzoló ötleteket is találsz az alábbi videóban.

A kedved, a hangulatod vagy az alkalom szerint válogathatsz a technikák közül, hogy sál ne csak melegítsen, de feldobja az öltözéked is.

Téli ruhák, amik szélesebbnek mutatnak

Ha azt szeretnéd, hogy a mínuszokban is karcsúnak tűnj, és hangsúlyoznád a nőies formáidat, akkor néhány dologra mindenképp oda kell figyelned. Van ugyanis jó pár fazon, ami kövérít: ezeket ajánlott kerülni, ha nem szeretnél zömökebbnek látszani.

Ezt is szeretjük