Tavaszi farmerkörkép

10 ezer alatt!

A farmer örök darab, mégis mindig megújul. Ismerd meg az idei tavaszi trendet! Most pénztárcakímélő darabokat ajánlunk neked.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

A farmer soha nem megy ki a divatból, mindenki szekrényében lapul legalább két bevált darab. Nem lehet megunni, éppen ezért a tervezők minden szezonban újabb formákkal rukkolnak elő. A továbbra is divatos, jól bevált fazonok mellett az idén betört az extravagancia határait feszegető buggyos ülepű farmer és a keleties háremnadrág.

Bő szárúak

A trend tehát szabad utat ad az önkifejezésnek. Hogy megkönnyítsük a dolgod, feltérképeztük a kínálatot.

C&A – hétköznapi viseletre

Ha a kihasználhatóság és a megfizethetőség a fő szempont, itt érdemes körülnézned. Az üzletlánc 6990 forintért kínál trendi, de szélsőségektől mentes modelleket, szűk, egyenes és bővülő szárú változatban. Némelyik a minimál-dizájnt képviseli, másokat nagyobb felületen vagy néhány vízszintes csík erejéig kikoptattak, de találsz gyűréssel, hímzéssel vagy strasszokkal tuningolt darabokat is. Egyik-másikhoz fonott, barna műbőr öv is jár. A kék legkülönbözőbb árnyalataiban, illetve feketében kaphatók.

Az 5990 forintos, egyenes szárú farmer anyaga valamivel gyengébbnek tűnik, de egy-két szezonig biztosan kitart. A színskála ez esetben is a világostól a sötétkékig terjed.

Dicséretes módon egy bio anyagból készült modell is fellelhető a C&A repertoárjában: sajnos térd alatt végződik, ami a közhiedelemmel ellentétben nem slankít, sőt, inkább a vékony vagy arányos testalkatú lányokon áll igazán jól. A színválasztékot a középkék és a fehér jelenti. A térdnadrág 5990 forintos ára az anyagra való tekintettel abszolút méltányosnak mondható.

Lazák

A 2990 forintra leárazott, egyenes szárú farmert világoskék színe tökéletesen alkalmassá teszi a tavaszi-nyári viselésre. Nem rí le róla, hogy akciós áru, egy trendi felsővel és egy-két ütős kiegészítővel pedig kifejezetten dögös lehetsz benne.

Bershka – extravagáns és laza

Az üzletlánc darabjai nem csak divatosak, hanem roppant fantáziadúsak is. Megjelent a néhai deszkásgatya reinkarnációja, a buggyos ülepű farmer. Ezzel a különös fazonnal tavaly még csak elvétve találkozhattál, mostanra viszont a jelek szerint mindenhová begyűrűzött. A közvéleményt erősen megosztja – néhányan az egekig magasztalják, mások szerint enyhén szólva nem túl stílusos. A Bershkában kapható 9990 forintos modell már önmagában is figyelemfelkeltő, a koptatás és a rajta fityegő csecsebecse pedig tovább fokozza az egyedi hatást. Poénnak mindenesetre jó lehet, feltéve, hogy rendben van az alakod, és nem múltál el harminc. Szűk felsővel és diszkrét kiegészítőkkel variáld, különösen akkor, ha utcai viseletre szánod.

Szűkek

Ha óvatosabb duhaj vagy, válaszd az egy fokkal visszafogottabb, de még mindig nagyon izgalmas 8990 forintos modellt. A rafinált szabásmintának, valamint a vízszintes gyűrésnek és koptatásnak köszönhetően ugyancsak kissé buggyos benyomást kelt, de alapvetően egyenes szárú. Laza és abszolút trendi csaj benyomását keltheted benne. A szűk felső ez esetben is kötelező!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Springfield gatyó

Springfield – izgalmas és hipertrendi

A Springfield már a nyárra készül: a szűk szárú, itt-ott gyűrt és/vagy lyukas, 9-10 ezer forintos modellek mellett találhatsz itt egyenes szárú vászonfarmert is, fehér és élénkzöld színben, 7990 forintos áron. A kínálatban fellelhető a szezon másik aduásza, a háremnadrág is. A színe tipikus farmerkék, az anyaga viszonylag vékony, így a nadrágnak kellő esése van. A ráncolásnak köszönhetően kissé buggyos zsebek pedig sokat dobnak az amúgy is nőies és izgalmas darabon - ára 9990 forint. Szűk felsővel és magasabb sarkú cipővel Seherezádénak érezheted magad benne!

Ezt is szeretjük